Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ti komentar prije tog Zakona: Dudlaj ga
h8er je medju onih 9099 crvenih komentara.
Članovi vlasti otvoreno negiraju genocid, veličaju ratne zločince, prizivaju na rat i raspad države, krše Ustav i ignorišu odluke Ustavnog suda....pa zar je stvarno izvor svog zla komentar naroda ili ono protiv čega su komentari upućeni?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo je odlicno...izgleda da nasi komentari ipak imaju uticaj na mafije i njihove uhljebe...
@yeba.mene.drzava e ako tvoj komentar ima uticaj... Pa klocu na linku koji su postavili sa listom botova tvoje ime ima hahah drago mu sto se izborio za botska prava hahah
@komunjaroSjek, treba pisati komentare u granicama pristojnosti. Ti pojma nemaš šta je to "komunističko fašističko crno doba". To je bilo doba u kome je vjera protjerana i to je najveća greška sistema i sam je sebe demantovao. Bilo je daleko više reda i poštovanja među ljudima. Sada imamo najcrnji oblik liberalnog kapitalizma u kojem je sve dozvoljeno. Gluho bilo kako o rahm. Aliji govoriš kao da je božanstvo, ova bi prava imali bez Alije i bez rata (primjer Češke i Slovačke)
POSEREMO VAM ZAKON 😉
KOBILO IZJEBANA
Zna li ova uopste kako internet funkcionise,pa piratebays ne mogu srusiti,a ona bi da ukine komentare u kojima se nasla prozvana.Ko je diro ha?
Prije bilo kakvih inicijativa svi zastupnici bi trebali biti bar malo upućeni ko i na koji način može donositi bilo koji zakon i čije su to nadležnosti. Žalosno je da daju inicijative koje su mrtvo slovo na papiru
Koliko je SBB ulozio para na botove i ostale uhljebe uoci predizborne kampanje hvaleci Fahra i njegove ponude, ali nije falilo i onih koji su o njemu imali druga saznanja i podatke. E o tom se je radilo.
U mitrovicu jaduljo pa pravi državu po svojoj mjeri, dosta nam je došlja!
Postoji slobodno novinarstvo a i ustrojeno kao Avaz dok najpreciznije i najkreativnije podatke i komentare objavljuju gradjani koji raspolazu sa najvise podataka o Fahru kao petokolonasu i njegovim drugim opservacijama koji mu ni malo ne idu u prilog.
Eto ko nas zastupa i predstavlja. Ja bih predložio zakon da se tipovi ove nazovi gospodje zatvore u ludnicu a ključ baci
Sad ispadoše komentatori na Klixu najveća prijetnja u ovoj državi. Još straše raju sa nekakvim hapšenjima od strane Sipe zbog kojekakvih komentara pod lažnim profilima. Ma daaaaj. Što ne natjeraju Klix da totalno izbaci opciju komentarisanja? Lijepo ukineš izvor svih komentara i mirna Bosna
Ne volim ovu osobu ali je u ovom pitanju u pravu. treba zabraniti komentare na klixu kad sve dopustaju. onaj bulevar je primjer mrznje i podrzavanja soviniste od klixa.
GLUPAČA MALOUMNA....AKO TAKO NASTAVI BIĆEO GORA OD SDA
Zar ova nije u zatvoru??
Bil sena, sta ova zgrijesila pa se ovako zove.
tobejarabi