Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazi, satano, vjestice....
Ne bismo trebali jednu Doris da politicarima kaze sta i kako da rade svoj posao kad bismo znali razgovarati medjusobno. A da bismo znali razgovarati jedni sa drugima moramo ostaviti privatne emocije kod kuce i raditi ono sto od nas ocekuje nasa profesija. Nasi politicari to nisu u stanju razdvojiti i to nas koci, jer pokazuje i ljudima koji ih prate da je u redu nastaviti sa mrznjom i potrebom za osvetom. Ipak, oni slusaju radije G-dju Doris i poput nje - mozda zato sto ona nema privatnog odnosa i emocija prema BiH pa joj je lakse biti profesionalac. Ako je to put da naucimo da to mozemo i sami postici, neka bude.
Ova nesretnica, koju niko nece, ni po koju cijenu, nasla je smisao da nas sve za....je....Kakva nesretnica, smrdi joj iz mozga, usta i....znate vec cega....Kreten nad kretinima, kao kacin, kao Kusner....kao svi njiovi....do Busha i Kltonisa.....
Pa ti trazi i uzmi drugi pasos kojeg se neces sramiti.
i ja se sramim, cim vani moram pokazati moj bh pasos