Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dije vnago rospijo
Na pocetku 90-tih jedan dobar covjek mi rece: Sine gledaj i cekaj, sve ce ovo proci onako kako prodje ali vjeruj mi jedno: oni koji su poceli da siju z.l.o, oni ce se na kraju izmedju sebe pobiti... Izgleda da je bio u pravu!
Jao poturanja kolicaa :))
cuj jalovusha zar je je to osnovno obiljezje?
Biljana Plavsic se pokajala i odsluzila svoju kaznu. Dok Mladic ne pokazuje nikakvo kajanje. Biljana je pravi heroj, a Mladic je najobicnija kukavica.
Sto je fino gledat kad se cetn*ici medju sobom za vratove hvataju.
Hahah jalovusa se oglasila - boji se da ce RS biti u fokusu haskog suda. Jos ce se njih javiti iza nje i svi ce isto ponavljati kao papagaji - pojedinacna odgovornost hahah