U intervjuu za švedske medije
0
Biljana Plavšić: "Mladić je bio pravi general"
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilidzanac kresnem ti sestru i znaj da sam ja Jukin vojnik sto je tamanio srbe po Sarajevu!A ovoj k.uravi ratko je dobar sigurno je nekad opalio pa joj je zato dobar jer je niko nece!
yebo ti on mamu jalovu!!!!!!!!
u gradu i selu, brdu i ravnici sva su Svrbcad ratkova pedercad istina i pravda na nasoj su strani jer general Ratko skriva se po strani oj svrbijo majko jest\' nam pravo zao izgubismo nam svaki nas svrbski SAO riknu knin, riknu lika riknu kosova nasa stara dika nema vise svrbije da je do Tokya ponosimo se bar da je skoro ko Nokia. ojhaaaaa
e he....biga jos i ova stara kravurina da nam politiku prosipa --srbici stvarno ste zaostali --pa ona je jednom nogom na tabutu i cilj je joj da sto vise vas idiota povuce za sobom...stvarno ste tupi..
Nedine Becirovic, a kako bi bilo da s.u.l.k. odmah nagazi tebe, da ne cekamo koju godinu
@RIMDE potpisujem svaku tvoju rijec a ne zaboravit i Jovana Divjaka i on je pravi general i BOSANAC! BiH4EVER!
@CHICHA jadnog li krvolocnog hrabrog generala?na djecu,zene,starce nenaoruzane????!!!! nema drzave okolo vas genocidasa kojima niste DUZNi dal kradjom teritorije dal krvi koju ste prolili,tako ko prvo vasa pravoslavna bratija(Bugari i Crnogorci)imaju debeli racun da nadoknade skrvolocncima ko sto ste vi a sto se tice Bosne i Hercegovine FENIKS nikada ne umire ON se radja iz svog pepela!!!!!!!!! Bosna PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!
Ma sta se bre prepucavate, Bilja stara Kuja ce da cikne uskoro. Ratko, seljacina sa Kalinovika je obicni pedercina, mali smrdo koji ne smije izaci iz rupe. Baba Goebels uskoro die
@kobilic Sjecam se ja 1389 kada sam prvi puta zaigrao \"na male golove\" s tvojom glavicom a potom vodio ljubav s Milicom.
Ja Generala i govana pih
Kako vas nije sramota objaviti ovakav naslov ?
murate sjecas li se 1389.
sto niste imali \"pravog generala\" na kosovu? samo albanci nisu bili goroluki kao bosnjaci, pa su vas vratili nazad do pasaluka. Koje su to srpske ratne pobjede? Slavite Kosovsku bitku koju ste ispusili, slavite Srebrenicu (najveci genocid nakon holokausta), izgubili ste kosovo, crnu goru, a jos malo i vojvodinu. Vojvodina ima svoju zastavu, i to je samo pocetak. Od Zemuna trebat ce vam viza :)
SAMO STE SE KOMSIJE TKZVANI SRBI ZAJEBALE,ODOSTE U VUKOJEBINE,VALJDA VAM JE COBANSKII ZIVOT DRAZI OD URBANOG A STA CESS TAKO JE TO KAD STE GLADNI I BIJESNI A GLUPI POGOTOVO.LOZIONICARI NA BATERIJE,KOMPLEKSASI.NEVJERNICI.LOBOTOMIRANA MASA.NEDIRAJTE CESTITA COVJEKA .NEMA NISTA OD VELI KE SRBIJE SVE JE MANJA I MANJA.VIDITE LI STA VAM RADE.NARAVNO DA NE KAD STE KAO GOVEDA .IMA BOSNE VEC 1000 GOD. SAMO DA ZNATE DUSMANI A BICE AKOBOG DA JOS TOLIKO.
Istina Ma bakire sine, jes to ti : ))) Kad spomenes Trofino ime a ti ustani i ostani u stavu mirno barem 15 minuta mrcino!