Negativa(c) dana
0
Bijela kuga jede RS
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama bre ne trebaju neplodni i jalovi prekodrinski srbi nego neki potentni narodi kao sto su nekad bili turci ili cemo bre izumreti kao dinosaurusi
Nije to ograničeno samo na jedan entitet, to važi za čitavu BiH.... Godišnje gubimo jako puno stanovništva i situacija će se tek pogoršati..... Nikakav posao za malo para / nikakav posao za puno para Šta bi svako izabrao ?
E, samo da se prisjetimo...
Neka vas je što manje - Vukovar zaboraviti nećemo.
Bijela kugo, ostavi i meni malo.
E, valahi, najdraža mi vijest na sarajevo x-u.
A koga, onda, da tužimo ?
Ušutili ste se, je li ?
Krušku ili šljivu :-)
Prorekoše Tarabići da će Srba jednog dana ostati da mogu stati pod jednu krušku. Ide, ide ...
Jeste, ali to je zbog nataliteta u hrvatskom korpusu.
Smijao se lonac loncu a oba crna! Bez brige smanjuje se i Federacija BiH. Smanjuje se i natalitet ali i fertilitet žena u FBiH.
Ja ću, lično, raditi na tome da popravim natalitet kod nas.
aferim
Na kraju će Srba u Bosni ostati, k\'o u Hrvatskoj - 5 promila.
neka neka,,,,gen.oc.idna politika ce ih uni.stiti,,,sami ce se uni.stiti,,,,,,a treba ih i tu.ziti naravno,,,,samo naprijed ljudi,,,,,tuz.beeeeeeeeeeee
Na kraju će bahlije poluditi i svi će se odseliti na svoj Bliski istok i BiH će biti zemlja Hrvata i Srba!