Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako dnevno toliko zaradjuju kako da nema para za radnike?????????
Idioti od politicara nisu ni svijesni za koliko brzo bi ova zemlja procvjetala. Voda, sirovine biljnog i zivotinjskog porijekla, energetski pogoni, rude, sve to bi izvuklo Bosnu iz krize u kojoj je i podiglo bi je na visoki nivo evropskih standarda. Ocigledno je da se ova zemlja stavlja u krizu sa namjerom da se sto jeftinije proda.. Goodbye Bosna :)
Mada vi niste podrzali nas .... MI VAS PODRZAVAMO, KAZNJAVAJTE STOKU!!!
Od kada je SDA na vlasti mi nismo dozivjeli nista pozitivno,svaki dan samo negativnosti,koje su presle svaku mjeru,koje svakodnevno ugrozavaju zivote gradjana.mislim da je doslo vrijeme da se ova banda smjeni.
Nedzad Osmanagic, kojeg je postavila SDA, nastavio je politiku svojih prethodnika a to je da klepa ko lud. Daje povoljnije cijene transporta roba određenom špediteru kako bi ovaj ostvario profit pa se rastale preko fiktivnih racuna. Takav slucaj je nedavno bio u Hrvatskoj gdje su direktori tih špedicija, direktor HŽ-a sada u tvor-za... Eo vam tekst da se uvjerite, mozda i klix ima ovaj tekst ali ja sam ovaj nasao prvi na google-u: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Sefovi-zeljeznica-u-RS-i-FBiH-uzimali-proviziju-77639.html
I treba i vise da kost, niko ne misli o ljudima koji tu radei uslovima!
Pitanje za K(l)ix : Kad je Deenov ''hit'' toliko dobar da ce ,cuj sad, ''obiljeziti'' ljeto, sto ste zabranili komentare ??
Samo istrajati u zahtjevima za svoja prava.
Koliko god ti strajkovi bili opravdani, mislim da je vrijeme da se da sansa Vladi FBiH da uradi nesto po ovom pitanju a ne da se stvaraju sve veci gubitci. Zna se ko je doveo zeljeznice u ovakvo stanje, sadasnja vlast definitivno nije kriva za to...
Bitno je da sda ima para za druge potrebe, dokle ce oni nas vise ukopavati i raditi nam sve ovo, pocevsi od maticnog broja pa nadalje, jesu li nam to zlatne kasike?