Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijedić looopina
Enver Bijedic, skupa sa Lagumdzijom je jos jedna Bakirova podvala za sljedece izbore, da ponovo pokupi glasove opozicije, i nezadovoljnih politikom SDA, i onda ih pod sloganom Borbe za opstanak Bosne unese u SDA.Ali narod ovaj put nece nasjesti. Jasno se vidilo ko je istinski protiv SDA.
Bolje da je porno ko čovjek, nego da laprda gluposti. Uhvati se Bakira, i pravi reforme. Do sada je puno uradio, od kako je 25 godina na vlasti. S tobom ce daleko dogurati😂😂😂
Mislim da ce se mnogi iznenaditi rezultatom ovog lika. Petljavinja i muljaza mu nisu slaba strana. Za njegovog mandata sredila se petlja na Sickom i napeavljen tunel na Karauli. Me znam sta su do sada uradili Novalic, Safet Softic i Denis za gradjane na TK? A 20 god su vlasti iđa li gdje koji kamen da se kaze mi smo ovo? Druga stvar, na TK su se glasaci zasitili da budu ti koji ce sluziti za trgovinu kompenzacionim listama.
Ovo kao nesto novo, niko nije uspio pa cemo mi (skart decenijski) ....opet ista prica , lazna ljevica koja ce se SDAu prikloniti! Provaljeni ste vise
Ti što si pravio vidi se najbolje na Brcanskoj Malti početa izgradnja 1997 još nije završeno a pitanje je kada će biti, nego se hvataj koalicije sa SDA ili PDA zgrabi kakvu fotelju za sebe i molim te nemoj ništa da praviš ili gradiš biti će nam svima bolje.
Malo malo pa ova spodoba na klixu...prestanite vise ba.
Jos kad bi znao kako mozda bi mu i povjerovali. Kao i da drugi to nisu zeljeli i isto rekli. Nisu u stanju usaglasiti obicne komisije, kao sto je npr. komisija za kvalifikacijski okvir BiH vec 5 godina jer se upravo politika umjessla,...etc pod izgovorom nacionalnog kljuca, nadleznosti, glupih sitnih interesa a na stetu građana. Svima to treba!! Gomila je tu ne rijesenih problema. Obrazovanje treba jedno ministarstvo ne 14.!!
POZNATO je kako su TVOJI PROJEKTI STANOGRADNJE u TUZLI ZAVRŠILI ! To bi bio vrhunac IDIOTIZMA da se REFORMA OBRAZOVANJA prepusti TVOJOJ STRANCI !!!
Ovo k'o da je sastavio Stipe Šuvar, pa onda usrećio djecu sa usmjerenim obrazovanjem! Fuck of Bijediću!