Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kriza u drzavi nema se al nek je osoliti guzove pa makar kad moze komsija mogu i ja :)
Jbg, kad nagrnu ćuješ, ne možeš objasnit stoci da idu ili na Gabelu, ili na Bijaču, ili Zviroviće i kraj priče. Pored 150 različitih mobilnih aplikacija, karata, poziva, apela na TV i radiju..ccc..čekaće se i 5 sati.
Ma Doljani su državna sramota, da se na jednom od najprometnijih graničnih prelaza u zemlji NIŠTA nije učinilo da se proširi, nego ide po jedna kolona u oba smjera. Naravno to guzonjama u crnim limuzinama sa rotacijama ne smeta, oni prođu preko reda
a wc koridor je i sramota i oličenje države u kojoj živimo .... politička trasa koja nikome i ničemu ne služi
Nadreality show, Autoput WC. Samo što ovo kod nas nije parodija stvarnosti, već stvarnost: https://www.youtube.com/watch?v=A5xaL82_9Fk
Skrenete desno prema Capljini, pravo preko mosta i na kraju u kruznom toku lijevo prema Gabeli ili desno prema Medjugorju tj. autoputu!!
da samo pet kilometara autoputa i šezdesetak kilometara lošeg puta i eto te gdje si i bio