Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeco draga, sto ste bili rahat, bili ste!
sad zajednički po pasoše i vize za bolji život. sretan Vam život, djeco draga ma gdje god da ga se odlučite provesti!
šta treba da predstavlja ovo slavlje, nikad mi neće biti jasno. Napuštanje škole, koja bi trebala bit najlagodniji dio života, ili ulazak u svijet bajki zvani život u BiH?
Svi u zelenoj SDA boji. MasAllah.
@Union u pozadini fotke je A-SDA zastava he he
Nevjerovatno koji je ovo dobitak za Njemacku.
Kroz 2 godine, 80% njih ce biti u Njemackoj!
Jel SDA sponzor majica?
Kad ne prepoznaješ nikog više sa ovih matura onda znaš da si prestar. Haha
ovo jos i prilici omladini (iako ne znam sta se toliko ima slaviti zavrsetak srednje, al´ valjda dos´o vakat glupih, pa im srednja "plafon"), dok one silne poliesterske haljinetine tzv maturske haljine+lazni nokti i trepavice+pijacne torbice granice sa crvenim miljeom
Bitno je da su zeleno obukli. Jesu li migranti bili na derneku?
Nisu,bili su kod stare u tebe🙉
hvala bogu da nisu svjesni sta ih ceka..
Direktorima u drzavnim preduzecima srezati plate na tri prosjecne, da mladima mogu stipendije! 😇
bh. "omladina" koja u Bihacu drzi konzerve Karlovackog umjesto 1000 puta kvalitetnijeg bihackog Premingera ...hm... ne znam sta ce sutra BIH imati od takve omladine kada joj je draze tudje ghovno od bh. proizvoda
@kolorit Pa što tebe tangira što neko konzumira ono što voli? Ne kenjaj majke ti, zaviri u svoj frižider pa onda dođi komentarisati. Ako imaš bilo šta što nije iz Bosne poklopi se po ušima.
@kolorit nije ni preminger što je nekada bio kad je imao trunja na dnu.
A sad se ufatite za ruke i pravac biro.
Fino je to, a ne oni sarajevski klosari, pale baklje, kontaju da je derbi... I dedo vam je baklje palio poslije srednje ;)
MasAllah mladosti.Dusmani su nas zakopavali,al'nisu znali da smo sjeme...