Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesil halal-ćošu otvorili tamo?
Ne postoji novogodišnja jelka već samo božićna, Bošnjaci probudite se više, djed mraz i jelka su komunistička podvala koja je isključivo vjerskog karaktera!
Ko kaže da jelka ima neku vezu sa vjerom (kršćanstvom) ? To unošenje drveta u kuću je paganizam stariji od Isusa i drugih vjera !! Tako da ... džaba se praviš pametan !!
@ golden Pitaj te Hrvate da kolju kurban i malo potraži ko je bio sveti Silvester?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako mrzim ovo,niko ne radi,gradonačelnik se samo ponavlja ko izgreban CD koliko je grad dužan love,likovi bez dana radnog staža vozaju nabučene mercedese , droga ,alkohol, kockarnice , blud .I sa ovim glupim feštama , raftinzima , ostalim glupostima hoće da zamažu oči "nekom" .. Bihać je propao grad , duže od 20 god. samo lažu ,zadužuju grad i bave se kriminalom. Meni ovakve gluposti nisu interesantne. Đe su fabrike ?
Ostali su jos osnovci, srednjoskolci i oni na budzetu.
Bas mi je drago vidjeti da ova prica pocinje da zivi u svakom gradu BiH, da se gradjanima omogucava uzivanje u zimskim radostima.
Svaka čast organizatorima !! Jedna jako pozitivna priča, koja je i trebala Bihaću.
Samo još počnite da se krstite i to je to
@cosmo.3 - komentar dostojan izuzetno zatucanog balije tipa M-92. Nije ni čudo što nam se ostali rugaju, kad takvi mogu reći svoje precjenjeno i nadasve vrlo glupo mišljenje...