Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne pobiju te dzukele? za vrijeme titine jugoslavije kada su ukinuli sintere lovci su imali obavezu da ih svako pola godine pobiju!Svaki lovac je morao donjeti 10 repova kao dokaz ! Hocete bjesnilo da se pojavi ili nekoga da pojedu ? manite ove idiote sto vise vole kerove od ljudi
Gdje su ovi iz udruženja vau-mau.Ja bih nazvao udruženje b-l-e m-e.Samo znaju b.l.e.j.a.t.i. kao o.v.c.e.,a ništa ne poduzimaju,da se rješi alarmantno stanje sa cukama.
Ja se većih gadosti i gluposti nisam načitala, a niti ću. Baš ste fino odgojeni, mislim, stvarno ste za Europu, psujete, nemate zakona, maltretirate životinje, itd. Bravo za \"bošnjake\"! Da sam bar kao vi, neodgojena i odvratna, i ja bih vama svašta ispsovala, ali ipak imam neki nivo, za razliku od vas. Malo je ovdje dobrih ljudi, vi ste svi odvratni i okrutni. Ko god je za šintore, njega treba tačno streljat. Kaže se ko ne voli životnje, ne voli ni ljude, pa sad vi skontajte, mada čisto sumnjam da ovdje ima ljudi s dovoljnim koeficijentom inteligencije da išta shvate kako treba. To je ta naša divna Bosna i Hercegovina, a ?
Otvoris frizider, ubacis kera, zatvoris frizider.
@ssss, ti mozda imas pse, a ovde s egovori o kerovima, lutalicama koj grizu djecu po ulici, alooo, djecu grizu. kokosko maloumna
Na cast politicara koji bi trebali da zbrinu ove pse...treba ih sve pobiti i uciniti ulice sigurnijim...
Joj vas, pa nisu psi krivi. Ko je rekao djevojcicama da se igraju u parku??? Pa to djeca ne bi trebala raditi. Umjesto da sjede u kuci za kompjuterom, truju mozak, kvare vid, one izasle da se igraju i smetaju jadnim psima. Ccc. :/ A ni ovo nece biti dovoljno nasim da nesto poduzmu.
DJUKELE treba hitno smaknuti. NJima je dato neko sredstvo koje ce ih ciniti opasnim, a u buducnosti jos mnogo opasnijim, (neprijateljski cin) Razmislite pred nama je vidjecete. Hitno nesto preduzeti. Djukele ce se razici i u okolise po manjim naseljenim mjestima i napadati ljude i domace zivotinje. Bice vrlo opasno za neko vrijeme. Sacekajmo ito.
Obratite se udruženju vau-mau oni su zastupnici kerova, kad treba uzimati lovu
Rjesenje kompleksnih problema je uvijek prejednostavno: Sterilizacija i vadjenje zuba.
Nisu ujedi samo problem,nego traume poslije njih.Moja rodica muca i dan danas zato što je kao dijete prepadnuta od psa.
Ma sve ih poFatat\' i poslat u Kinu,oni bi ih se lahko rijesili,a i bilo bi zarade
AV-MAU hajmo hranite svoje sticenike da ne glodju prolaznike
Nego da mi to ...
I evo, i za Elly, i za ovu sestru... http://saznaj.ba/vijesti/bih/clanak/BIHAC-PONOVNI-NAPAD-Curicu-7.-godina-izgrizli-psi-u-predjelu-ruku-i-nogu-na-Ozimicama-II/5332 Wanna play with them?
Ovi sto predlazu trovanje pasa lutalica,hajde ,evo organizujte se i uradite to vise,prosipate svoju bolest ovdje na portalu a u stvarnosti ste misevi koji se i svoje sjenke plase.
http://www.travian.ba/?uc=ba1_1363 svi koji hoce da pocnu igrati traviana poceo je novi bosanski server ba1