Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivimo mi u Bosni na vlastitu odgovornost vec 20 godina..
hos prestat da pljujes u drzavu koji nas vecina voli?
I ja kazem.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ova tabla se treba poetaviti na svim granicnim prijelazima, da vazi za citavu drzavu...
krajinu treba izolovat
svakako su im preci hrvatski i njemacki papiri
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj znak treba odmah isjec...Mi placamo i odvajamo za ove ceste duzni su i da ih odrzavaju ..
Drzava a pogotovo federacija BiH mora puno vise voditi racuna o US kantonu.Taj dio BiH je nepravedno zapostavljen od strane Sarajeva.
I ovo je Bosna i Hercegovina.
Saobraćajni znak pokazuje naopako ,,,ispada da odron dolazi sa lijeve strane iako je sa te strane rijeka Una he he
a ako ides iz Bosanske Krupe gdje una dodje.....
@haker@ i iz smijera Bosanske Krupe ima isto znak za odron kamenja, također za krivu stranu odrona .
I šta se sad Rošić petlja, Vlada USK nije bila u stanju da za više od 20 godina napravi put Bosanska Krupa - Bihać preko platoa. Da su pravili kilometar svake godine... Ali ko bi razmišljao dugoročno.
Niđe veze, meni je baš fin taj put, lagano kruziraš 40-50 kmh i uživaš u pogledu na Unu i kanjon. Problem su brđani koji vole tuda ići 100 kmh i potom sjeći krivine.
Trebaš proći kad krenu lavine i odroni, pa da vidiš šta je avantura.
PA jel u tih 15 kilometara arapsko naselje ili ga nema pa su put preustili ZUBU vremena, ono kao NE MORA SE ODRŽAVATI OD SDA, ona ima samo obaveza prema ARapima !
Ja ovda idem za Biograd sta cu sad estagfirullah..
Cuj na vlastitu odgovornost, kome to ovi uhljebi i neradnici odgovaraju vec 20 godina, ko je to odlezo zbog odgovornosti NIKO! Mhamu li him uhljebsku i neradnicku!!
BirokraDija crpi prioritete...
dakle,ne treba ništa poduzeti da se dionica sanira nego samo postaviš znakove i ogradiš se od svih s**nja. Samo kod nas!
pa dobro zar nevozimo na svim putevima na svoju odgovornost na ciju odgovornost vozimo bilo kojim drugim putem kod nas je sve na nasu odgovornost sjebali su nas davno u svemu mi tako birali
Krajišnici borite se da Vam završe put Bihać - B.Krupa preko srbljanskog platao jer je taj put kroz kanjon Une ruski rulet. Prošao sam jedan put u životu i više nikad, Prelaziš pruguu 15 puta, cesta sužena, usječena u stijenu, nepregledne krivine, desno stijena, lijevo Una. Čudo kako se tu ne dešava više nesreća.
sad kad mi bude registracija auta na virmanu za ceste cu napisati na vlastitu odgovornost 0,00KM
Sve je kod nas na vlastitu odgovornost. Kad odemo ljekaru, kada nema lijekova, kad hodamo ulicom, kad se napijemo vode ili kad te iste nema, kad nam ne radi grijanje, kad nam presusuju jezera, kad nam korupcija cvijeta, hocu reci KAD nas 20 godina hebava politicki kadar BIH...