Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj drug je nedavno završio izgradnju kuće i sve ga je koštalo 20.hiljada maraka. Kuću je gradio na svojoj zemlji, tako da zemlju nije morao kupovati. Sad razmišljam koliko je donacija posle rata došlo, svakom izbjeglici su mogli da naprave ne jednu nego po dvije kuće, da nije bilo lopova na vlasti koje su te iste izbjeglice i birale
mr. fahrenheit idi u tri picke materine nije njoj 27 god pa da moze radit isto sto i ti imala je ona sigurno vise prije rata nego stoces ti imat za cjeli zivot .
de ba ne mogu ovih prica vise slusati... drzava se nakon 18 GODINA ne brine za nas ... na idi ba u tri Dzemila... nisi sposobna za 18 godine svoje jebene prozore da ofarbas i da nadejs posao i da zivis dostojanstveno.. meni je 27 godina... i u posljenih 18 godina ni meni drzava nije nista dala pa evo me Imam stan, otplacujem Kredit radim Imam zhenu i malu kcerku... PODIGNI DUPE VISE !
http://www.petitions24.com/request_for_un_investigation_on_president_of_icty_mrth_meron peticija koju moramo svi potpisati za smjenu Merona, odgovornog za pustanje zlocinaca iz Haga na slobodu!
"izgubila tri sina a ima pet kceri." Nije samo drzava i rat krivi sto vam je zivot takav.
@FakinFakir:Koliko moraš biti glup da sebi daš ovakav nick,ne čudi me onda ni tvoj komentar...
Jedna država, 2 entiteta, 3 predsjednika, 10 kantona, 14 vlada, 183 ministarstva, 85 političkih stranaka, 50 braniteljskih udruga, 13 sindikata, 12 policija, 3 akademije znanosti, 2 mirovinska fonda, 3 obrazovna sustava, 3 telekoma, 3 elektroprivrede, 550 000 nezaposlenih, 630 000 umirovljenika, 450 000 raseljenih, 75% siromašnih, 650 000 državnih zaposlenika i NEUTVRĐEN BROJ LOPOVA.. Welcome to my beautiful country! Bosnia and Herzegovina.
Hvala na ovim podacima koji jasno prezentuju koliko smo jadni i nesposobni da se uhvatimo u koštac sa kriminalom i nelogikom... Treba BiH zapaliti pa jovo-nanovo
Sad na sve ovo dodaj, Direktore, zamjenike, pomocnike ministara, savjetnike, sekretarice, vozace itd itd i uz sve to SVI imaju extra primanja. Šta onda ocekivati da se nekome napravi kuca, da se da neki podsticaj pa i oni jadnici da prezive moraju uzimati pozajmice od MMF-a, a vratice neko, i jos kazu kad se neko pobuni "protesti su nacionalno obojeni"
Bosna - mjesto gdje je stalo vrijeme (odnosno gdje vrijeme ide unazad) , mjesto gdje prestaje logika, mjesto koji je na tabelama prvo, ali po porazavajucim statistikama... a opet, vrijedno borbe i ponosa :-)
U zemlji Apsurdistan bila jedna republika sa imenom Dodikstan u kojoj je vladar bio sa titulom dodika, a zvao se on Dodikov Dodik Dodikovič. On je imao i svoje vjerne sluge, a sluge su takođe bili dodici
Nije vrijeme stalo , stali smo mi , obican narod koji zeli samo da ima sta pojest i popit , ali to nismo u mogucnosti radi vlasti , jer oni se ubise boreci se da nece neki srbin, da nece neki hrvat , ili de neki bosnjak bolje proci od njih ,uzeti vece pare i slicno ... Nema veze jos samo par godina da prezivimo pa ce u Bosni i Hercegovini biti vecina Bosnjaka onda cemo imat drzavu ... Jer RS ce da propadne , po ogledima zadnjim u ne usvajanju dosta stvari u zakonu itd . oni idu na stetu sebi NE SVJESNO... nama bolje :D JEDNA i JEDINA RBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Da će tako dugo nositi svoj križ"...? Mogli ste napisati ožiljke,posljedice,ipak Muslimani ne nose nikakav križ... SRAMOTA!!!