Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rema PA ako odu i Srbija i BiH u EU a prije njih i Hrvatska onda ce bas biti Velika Srbija jer ce bez granica ziviti i Srbi iz Hrvatske i BiH i Srbije :)))) I nece biti vise linija Karlobag-Karlovac-Virovitica, vec Lisabon-Brisel-Stokholm :))) Zato bas nama odgovara da BiH i Srbija udju sto prije u EU :) A odgovara nam i ako ne udju :) Kako god da okrenes nama odgovara :) Srbija do Brisela :)
Sta ima EU od Bosne?Tu moze kontrolisati male kriminalce i sanere,vece koristi nema od toga.Mozda par ekstremista kao i u svakoj zemlji. Ovakav status odgovara EU ,a ´bogami i nasim politicarima. Preostaje nam da mastamo jos naradnih 50 godina.
Ovde si potpuno u pravu gosp. kudela. Ali evo kad se i nadje takav jedan odmah se nadje i protukandidat koji ce sve to zakociti jer ne zeli da BIH funkcionise. Zna se na koga mislim. Jer ako BIH ode u EU onda nema vise podjele. U tome fazon a to naravno smeta najvise srbima jer se nece moci povezati sa srbijom. A nikad i nece jer to se nikad nece desiti. I bolestan narod to ne konta
Treba nam jos visi predstavnik :)))) Najvisi predstavnik :)))) Moze Jao Ming za Najviseg predstavnika :)))) Pa evo Dodik je otvorio predstavnistvo RS u Briselu, sta ja mogu sto nema ko iz Federacije da povede ljude u bolje sutra :) Kad im je izbor nikakav, sve od zla oca i gore majke...