Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba nam sve kada cemo imati hiljade dodatnih pitanja. Samo da se zna Crna Gora je otvorila 30 poglavlja a Bosna nije ni dobila kandidatski status. Sa ovakvim etnofasistima na vlasti uci cemo u EU 2025 godine ali hidzretske.
sabahajrula Colombo!:))
krajina i bihać stvaraju novi entitet. https://poskok.info/fazlic-bi-mogao-zatraziti-treci-entitet-krajina-i-bihac-su-izdani-ne-tretiraju-se-kao-dio-drzave-bih/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najjaca drzava na svijetu!! Spavate li mirno svabe, ameri.. rusi??! Hahah
Niko sunamaaaaaa!
Sad treba usaglasit kome ce koliko pripasti od tih "stotina miliona eura". A mi cemo i dalje cistati na klixu kako se vi gotivite, o nasem trosku svaka vam cast, znate sta radite 👏👏
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Džaba vam sve kad će opet rat. Četnici i ustaše se naoružavaju, a vi i dalje govorite neće oni nas, u Evropu ćemo mi inšAllah!
Sretno.
Bravo Zvizdicu !! Samo naprijed !
Još da usaglasimo engleski - na memorandumu je riječ "vijeće" napisana pogrešno. Koja bruka!
Samo znate pljuvati i pricati,a sta ste vi uradili za drzavu? Zavrsili jedva srednje skole i svaki dan ispijate kafe i pljujete politicare . Zasto se niste potrudili pa i vi uspijeli u zivotu ? SVI SU LOPOVI SAMO STE VI POSTENI GRADJANI
Pošaljite upitnik po ovim migrantima sa Ilidže.Nek ponesu,svakako im je usput.
Kako se moze kada se hoce.Cist dokaz toga
Pošaljite nas u EU, ostavite sad upitnike. Sa Vama gospda političari ne treba nam EU. Mi bježimo od vas ne od domeovine BiH. Sjašite s vrata ljudi. Ne treba nam ni EU sa vama.
Ova situacija ulaska BiH u Evropsku uniju isto ona situacija iz The Game of Thrones i dobro poznata "Winter Is Coming" a nikad zima da dođe.
urucivanje ce trajati jos mjesec
Bravo SDA !! SAMO NAPRIJED ! IMATE MOJ GLAS OVAJ PUT !
Sad će sigurno nove akcize.
Predajemo i molimo Boga da nije besmisleno.
Ovi predstavljaju prvi korak na evropskom putu kao najkompleksnije sto su do sada uradili? Pa tek sad im slijedi pravo tamburanje :)
Evo sam odusevljen sto ste ispunili krizaljku nakon par godina