Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blagi pad 😂😂 ukinite klix rijesili ste pola zdravlja
Volim vidjeti da je broj oporavljenih veci od broja zarazenih.
@nekootreci ja sam student u Sarajevu , i online nastava je bila odlična, nismo mi krivi što ostalim ne valja zbog toga što ne znaju da pravilno koriste uređaje..
Dabogda svi pokrepali neka osjete bosanski gadovi da umiru
Zasto klix ne pise o montiranom procesu Tuzilastva BiH za respiratore. Nece jer je prosrpski portal koji radi na razbijanju Bosnjaka.
Da da, sve je to tako .. https://youtu.be/ycE888gl_kM
Da Bog da se svi mediji zarazili teskom bolesti svaki put kad spomenu koronu... lopovi jedni uporni u phickhu materinu.
Sta je sa slovima? Font?
Sa cim ste registrovali ? Odes u bolnicu nemaju vate da te previju, i oni mi nesto registruju. Uskoro kad EU prestane slati donacije prestat ce te vase registracije
Ko je odobrio potpisivanje ugovora sa firmom "Srebrena malina" iako ona nije bila registrovana za uvoz medicinske opreme? Zašto je Fadil Novalić prvo negirao, a potom ipak priznao kontakte sa Fikretom Hodžićem? Zašto je Fadil mijenjao telefon nakon otvaranja istrage i koja je komunikacija izbrisana iz telefona?
Ignorisati ove podatke.Sta vise smarate narod,kreteni jedni,hocete da izludite do kraja narod.
korona ne postoji. postoji samo upravljanje tuđim mozgovima sirenjem laznis informacija i ulijevanja straha u.kosti. obicna gripa,i.ao sam i prebolio. hvala i zivili vi meni
Nosite maske pa da ovaj broj za 10ak dana spadne ispod 100...Jutros mi odvedose komsije u bolnicu koji su do prije par dana dernecili i govorili "ma kakva korona"
LJUDI UMIRU!!! A ONI JOS RESPIRATORE NISU PODIJELILI !!! JADNO!!! ŽALOSNO!!! BIJEDNO!!!
@IZ1U1 ja se nadam da ih nece ni podijelit.Ne bi najveceg dusmana na onaj ventilator prikacio.
Odmah početi pripreme za početak školske godine u učionicama. Publika na stadione. Nema više rada od kuće. Dosta je bilo prenemaganja.
U suštini.... Zarazenih onoliko koliko stignu testirati.