Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju nam PRAVNICI iz Kiseljaka, Travnika, Širokog Brijega, Bosanske Gradiške i pravnice koje su dobile ocjenu u krevetu!!
Kako SDA mafia šteli poslove kao što su onda radili sa notarima :)
bih treba novu generaciju firmi u kojima će raditi pravnici
kuku vama penzioneri, stari ste, bolesni, nemoćni a tek sada kada vam ga napakuje Novalić vjerujem da ćete na prečac umrijeti jer od ovog lika se možeš nadati dobrom smanjenju (socijalna pomoć je veća u normmalnim zemljama) nazovi penzije ako je Novalić čak i potpuno ne ukine. Jednostavno ovaj lik ne ulijeva povjerenje nego sluti za veliko zlo.
Sretna je ona zemlja koja tjera inžinjere, a treba joj pravnika !! Inžinjeri mogu gradit i ovo i ono a PRAVNICI SAMO PRAVNU DRŽAVU ! :)))) KAko ćete ba hraniti nove pravnike i teologe ?? IZ BUDŽETA ! PA samo hodža BiH izbaci godišenj 1600 !! A odAkle ćete PUNIT BUDŽET ?? kreditima u zlatu ? KO dODIK :)) TO može samo u pravnoj državi sa zlatnom podlčogom :))))
Tek se sad vidi sva mudrost BiH da deficitrani kadar kao što su profedori prava i pravnici generalno nakon nedavne krivične presude NE POŠALJU U ZATVOR. NEk grehove okaju gledajući jebizovne studentice koje sad mogu obarat do mile volje al ne u krevetu
Trgovački sudovi !! Dosad se samo švercovalo ! KORPORATIVNO PRAVO ? Koje ba korporacije, KAD POSTOJE SAMO STRANAČKE KRAVE MUZARE U VLASNIŠTVU DRŽAVE.
Mogu već da zamislim uvođenje pomorskog prava na magistraskim studijima prava u Sarajevu ko prof Seksana Lučića ili kod akademika Bime Jusufranića preko puta u CENTRALNOM ! :) Interdisciplinarni studij je također moguć ali uz stavranje pravnih pretpostavki za bolonjski studij :))
Čega?? “one-stop shop” ???
sta je to do sad refomisano osim sto su reformisali direktorske pozicije za svoje uhljebe ???
bravo Fadile svaka ti cast,ti si jedna dusa od covjeka............hljeba nejmo
"Evropska unija posvećuje Bosni i Hercegovini punu pažnju" ali Bosna i Hercegovina sebe mrzi i ignorantski se odnosi prema svojim građanima. Informatičarskim rječnikom, neophodan je restart odnosno system reboot.
nama treba sposobnih a ne podobnih....
tokom II sv. rata TITO je dobar bio za Bosnu i nešto je bilo bolje nakon dolaska Bjedića, ali, period između II sv. rata i dolaska Džeme je bio užasan. Zapitajte se da li bi TITU narod volio da je bila sloboda medija kao što je to danas, da smo imali 300 slobodnih medija i printanih i elektronskih. Objavljivaolo se samo ono što je partiji išlo u prilog, sve drugo objaviti = samoubistvo tog novinara TV kuce i uredništva. Podsjetila bih: Nekad su se sami hvalili, te u novinama i knjigama opisivali svoje junaštvo i zločine. Tako je i tadašnji ministar unutarnjih poslova Jugoslavije, Aleksandar Ranković, u veljači 1952. godine izveo “političku diverziju”, u dnevniku “Politika” objavio izvještaj u kojem je naveo: “Kroz naše logore i zatvore između 1945. i 1951. godine prošlo je 3,777.776 logoraša i zatvorenika, a broj likvidiranih narodnih neprijatelja iznosi 586.000”. Unutar zadnjeg broja više od 500.000 žrtava činili su Muslimani. Dakle, sam Ranković potvrđuje da od ukupno ubijenih držav
Dakle, sam Ranković potvrđuje da od ukupno ubijenih državnih neprijatelja, 85 posto su Muslimani. (M-slovo od 2., 9., 16., 23., i 30. studenoga, te 7., 14., 21., i 28. prosinca 2007., te Večernji 14. 9. 07.).
Mislim da je tema "van-stop-šop", a ne partizani......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko ovdje koga folira