Rasprava i o stanu u N. Yorku
0
BiH traži zgrade u Bugarskoj, Rumuniji i Argentini
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mora znaciti ako su nekretnine u nekim lijevim drazavam da su bezvrijedne. Mozda imaju veliku novcanu vrijednost (npr. jer su u centru grada i sl.) Takve nekretnine se mogu svake sekunde prodati.
U ovom stanu treba odraditi plafon, haman je curilo od komsije
Jesi li pogledao Dodikovo debelo cijevo za tebe su tamo
kako god, BiH donja...
A gdje su (B)Alijine obećane zlatne kašike !?
Kad ce drzava BIH-a ZAHTJEVATI RATNU odstetu smmdriji i genocidnoj tvorevini...?!!! Zasto se CEKA NA TOME...?!!!
Cujem da je i garsonjera u Burkina Faso na nasoj listi,pa zar nismo mogli kakve normalne trazit
a jesmo i izabrali grdna rano. sami ciganluk od zemalja !
Ustaj Bosnoo i Hercegovino i ne daj SVOJE...!!! U genocidnoj i agresorskoj svrbiji ko i ostalim republikama SFRJ nasa domovina ima SVOJU LEGITIMNU - DRZAVNU IMOVINU Republike Bosne i Hercegovine...!!! Vrijeme je da joj se VRATI...!!!
Hajde navalite srpcadi sa negativnim f.a.s.i.soidnim i bijednim komentarima dosjtojnih samo vase p.a.s.mine..Hajde @Tambura..hajde@bosancheros(bez obzira sto si c,e,t,nik,lijep si sebi nick izabrao..barem priznajes da si Bosanac a time potvrdjujes postojanje nase zajednicke nacije..bravo b.i.l.m.e.z.u..samo nastavi..hajde srpcadi,malo negativnih komentatra i MINUSA..udri minuse B.A.G.RO!!
Smatram da je za sada bolje tu imovinu ne dijeliti, jer ako dobijemo tih 10 miliona dolara to će ove naše budžetske pijavice da potroše za par dana. Nikakvu korist od tog novca neće vidjeti ni država ni narod.
bezveze, trebali bi traziti zgrade u saudiji, iraku i iranu