Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije pitanje zasto nisu isli. Pitanje je zasto nisu iskoristili ovaj dogadjaj za poboljsanje ekonomije BiH!? Nisu placeni da idu nego da idu i budu korisni drustvu. Pocnimo ih vagati po realnom ucinku, a ne po bojama i izjavamo - to dugujemo sebi, a posebno svojoj djeci.
Kao da je neko skontao da nas nema, ovo je selo od 4 mil.ljudi... predgradje bilo kojeg veceg grada...
@samoobjektivno5 hahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Đe je previše ruku kilava su djeca pa tako i kod nas
Svi se pitaju u Davosu gdje je ove godine hizislav Cerić, emiratus akademikus.
hebe se SDA-u za Davos. njima je ovdje bolje nego igdje na svijetu. pokradose sve zivo
Zasto vas cudi ,ekipa je tu da razbije BIH uz aminivanje poglavice iz Sarajevske republike.
Sto bi isli? Njima ne treba, a mi im nismo bitni..
Ma top je to ustedili smo na troskovima puta. Kao da bi ovi nasi simpltoni nesta korisno i napravili.
nezna nasa seljadija na vlasti ni gdje je ni sta je davos...
Samo Zeljko opravdano odsutan. A Sefki niko nista nije rekao, a sam ne zna, sta ce. Uostalom, sta cemo mi tamo. Truli zapad. .,.
Pa mogli su barem mene poslati, da ne bude da bas niko nije dosao.
Koliko sam informisan, njima je zabranjeno doči u Davos jer se velikosrpska država nalazi na listi top10 najkorumpiranijih država u Evropi...to je ko da bi na kongres o AIDSU, zvao prostitutke
pa bolje da nije niko iso , nego da je otiso neki levat tamo pa se isprovaljivo, ko ona cvijanovic kad je izjavila onu neku nebuzolu za struju, pa se ovi ostali ucesnici poceli smijat....
BiH se ne moze nikako obrukati, pa zna svako kakvo je vec misljenje o BiH na medjunarodnoj sceni. Predmet prdacine, eto kakav je. :)
Još jedna potvrda o nefunkcioniranju ove tvorevine. A neki je uporno nazivaju državom, većinom muslimani. Sad će bit da Dodik i Čović nisu dopustili Džaferoviću, Sejdi Komšiču i sličnim parazitima da odu u Davos. Rješenje je, što prije to bolje, podjela BiH između Hrvatske i Srbije, otprilike dolinama Bosne i Neretve. Mada znamo da bi i stanovnici i istočnog djela radije da uđu u sastav Hrvatske, samim time i ulasku u EU i NATO.
@gooUser1579868924 ovim bi EU dobila jeftinu radnu snagu kojoj bi porastao standard. Protiv ovoga bi bili političari i uhljebi, jer bi izgubili fotelje i uhljebnička radna mjesta. Možda i poneki poglupi patriot, koji rađe gleda svoju gadnu djecu kako u raspalim cipelama odlaze u školu.
Placu za nama..zato komso obilazi crkve u jerusakemu...dodik beograd..a jazavac dzafer u nekoj rupi isto
najvažnije je hoćel osmica biti direktor osa-e..yebo ti narod
Trebao je Bake tup ko čuna otići u Davos da im rekne