Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se sporo približavamo EU ??? Pola BiH je već iselilo i unutar je EU !!! U BiH će ostati samo Bakir i Sebija da se i dalje približavaju !!!
E moj ti... Bakir i Sebija malo malo u Italiji u šopingu, možda su čak i kakve kuće nabavili... znaš da dama voli Burberry... imaju neke slike, to Venecija, Toskana, Firenca... davno su oni u EU otišli, ovdje samo uzimaju pare...
Bookir i SDA će da nas uništi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znali smo ovo i bez clanka
Licemjerna i smrdljiva prostitutka ima nekom nesto da kaze ......!
Dali je bih imala razlog zasto nije to sto nije ..?!?!!??!!?!? B jb vam fam svima redom ...!
Sa ovim konjima glupim, i još glupljim narodom nikad... I onaj što se protivio političarima koje je birao i napustio zemlju, konj bi opet došao birati istog samo nek je naš...
A 40 MIL DNEVNO TROSE, SAMO REVOLUCIJA SVE POBIT PA NANOVO
To je zato sto susjedne drzave Srbija i Hrvatska nisu odustale od agresije na BiH, samo mijenjaju formu i dodatno ideoloski pripremaju domace pristalice u BiH. Iz tog razloga nama treba efikasan nacin zastite drzave BiH i nasih zivota. Neka nam 90te budu lekcija za vjeke vjekova.
e to je to,zašto je ovako stanje ------medjed i medjedići su glavna kočnica za BiH,SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI republici čumskoj I SVIM ONIMA KOJI JE PODRŽAVAJU
Vi iz EU jako dobro znate ko koci u BiH. 1. Dovesti OSCE promatrače i izvršiti modernizaciju glasanja i glasačkih mjesta 2. Staviti na crne liste i zabraniti ulazak u EU onim koji javno negiraju presude Haaga 3. Blokirati račune svim onim koji ne žele usvojiti Zakon o porijeklu imovine 4. Poslati supervizore koji će nadgledati rad sudstva, tužilaštva i policije U roku od pola godine vidjećete progres BiH brzinom svjetlosti.
@AntiDevijacija muzicka zelja mi je mars na drinu, a moze je i otpjevati i hor haskih optuzenika.
@AntiDevijacija nekako bih volio od hora haskih zatvorenika.
Ne zna EU da smo mi saburli narod
Nema od te ljubavi ništa...nikad BiH neće ući u EU. Sve dok se vlast i narod ne promjeni, ne krene raditi i razmišljati za budućnost, a ostavi rat i prošlost iza sebe, nećemo mi nigdje. 22 godine su prošle od rata, a mi i dalje idemo korak naprijed, nazad dva. Njemačka i Japan su razoreni nakon II S. rata...pa su za 22 godine digli zemju iz pepela.
Prvo još malo da se isvadjamo , pa tek onda . Ne vredi da nas prime pa da opet zaratimo :)))
Dok je EU imala 12 članica bila je rahat i niko joj ništa nije mogao ni u kom smislu. Kad je zinula guzica na jeftinu radnu snagu i proizvodnju, tad su stvari krenule nizbrdo. Ne može se na tuđoj muci graditi sreća. To nikad nije bilo niti će biti. Na kraju sve dođe na naplatu, ovako ili onako, ali dođe.
Puno price a malo se radi tako godine prolaze rat traje bez oruzija a narod sve vise siromsan i odlazi u Europu.
Kaze klix "puzevim koracima" samo u Bosni puzevi koracaju ili?