Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to nasa rijeka očuvana? Mozda neke u gornjim tokovima gdje nema puno ljudi, znaci samo mozda i samo neke. Krivaja je cudo prirode, Neretva i Drina isto tako ali nema tu ni O od ocuvanog.
Kad prodjem nasim selima ili predgradjima , vidim mnogo smeca uz cestu , mnoga sela nemaju gdje otpad da bacaju , ovako , ja zivim u zgradi i mi stanari izdvajamo za odrzavanje zgrada neki iznos , tako bi trebalo i na selu , svako selo ima svoje kontejnere i td , da sami izdvajaju neka minimalna sredstva , npr po 7 km mjesecno , tako da se svako brine o svom dvoristu ..
Hidroelektrane nicu kao pecurke, a kriminalna i nacionalisticka vlast se nije pobrinula da usvoji zakone koji bi omogucili iskoristavanje barem 0,00000001 % potencijala suncane energije u BiH. Da bi covjek postavio suncane panele na kucu i prikljucio se na elektricnu mrezu moras platiti hrpu para i potrositi jednu deceniju vremena. Koja birokratska banda na vlasti.
Sama Neretva vrijedi vise od pola EU
Kako narod kaze BOG TI DADNE NA JEDNOJ STRANI SVE AL SA DRUGE STRANE NAM DADME MUTAVE POLITICARE PA UNISTISE I ONO STO NAM JE PODARIO
ovo ne treba objavljivati..sad ce navaliti da uniste i rijeke..i sve dobro u Bosni
Svi ovdije 99% vas što ostavljate negativne komentare ste bolesna jebena bagra koja baca smeće u vodu i nezna nimalo cijeniti prirodna bogastva a pogotovo ovaj komentar Miljcka bosnjacka rijeka ovkve treba baciti u Bosanski Vrbas mamuni.
Gdje vidiš harapa pored rijeke ta je voda sigurna za piti 😁
Samo jos da smo malo pametniji sto se tice nase prirode
Sad ce ljeto i invazija arapa na nase rijeke. To je veci problem nego zagadjenje i izumiranje endema
http://www.index.hr/vijesti/clanak/eurostat-hrvatska-ima-najvise-pitke-vode-u-eu-po-glavi-stanovnika/998818.aspx
Neka mi Evropljani ce mo proizvoditi struju i vama prodavati a vi Bosanci cuvajte endemne vrste i kupujte nasu skupu struju ! E evo vam kur...
@pipikakaSereš ko foka.
Dje ovo, morel se Golf tude na pranje ucerat?!