Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nam treba sporazum da deportujemo ljude koji nemaju uredne papire, ni vizu, kojinsu ilegalno usli u drtavu. Poooooy jesmo nisko pali
Pa kad vidim da potpisuju sporazum oni koji su iste dovidili u ratuda kolju po bosni one koji vjekovima zive u Bih i ne cudi me onda ovo.
@naftalin da se zele vratiti ne bi nikad ni presli toliki put, a dokumente bi odmah pokazivali. Ocekuje se nestanak Pakistanaca jer ce se svi drugacije sad izjasnjavati
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Haman nisu vise sexy ni selmi ni sefiku. Posle onih zbivanja u becu odnio vrag salu
U ove fore mogu samo islamizovani Srbi povjerovati.Vratice ih 1 000 a doci ce ih jos 10 000.
Bravo Predsjedniče Šefik Džaferović tako se radi u inzeresu drżave BiH i Bošnjačkog naroda, a ne kao Šćepo Radojica što izdaje interese BiH i bošnjačkog naroda, zavađajući nas sa dokazanim prijateljskim zemljama. Šefuk je zahvalio Qureshiju na pomoći koju je Pakistan pružio BiH tokom rata kada je bilo najteže šaljući svoje trupe u BiH koje su djelovale unutar UNPROFOR-a, a potom i u okviru SFOR-a dajući doprinos stabilizaciji uspostavljenog mira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba potpisati i sa afganistanom takav sporazum, ali da se isporucuju tamo svi, bez obzira otkud su, pa ce vec sutra sve i jedan bjezati brzo prema srbiji i grckoj, jer nije nitko lud da ga deportiraju u pakistan i afganistan pa da tamo dokazuje tko je i otkuda je :-)
Ma haj neka ih vrate kućama i tamo odakle su došli. To je najbitnije. Ovde nit znaju jezik nit koji k. Sretno im bilo!!
Cuj sporazum, hoce SDA da naplati što ih vraća udebljane a došli mršavi.
Ovima što nije jasno kako ovo radi: Skeniraju se otisci, pošalju se Pakistanu. Pakistan kaže eh to je naš državljanin. Tako i sa ostalim zemljama.
Hvala Bogu.
.....a Cikotić je s ministrom unutrašnjih poslova Pakistana Ijazom Ahmedom Shahom potpisao Sporazum o readmisiji i prateći protokol.------ Cikotic i njegovi seksi migranti
Bosnjo napravio sporazum, mi vama nazad migranta vi nama 100k eura po migrantu. Na kraju ce uzeti pare a ostat ce nam migranti 😅
sad ce svi pakistanci kad cuju ovo , stampedo u HR, hahahahahaa
gladaj Dzafe sa rajom iz rata.
Sve sto ste se dogovarali, ti Krezo i ona Turkovicka, da primate izbjeglice, dajete im nase pasose i drzavljanstva, bez dogovora sa svim stranama naseg parlamenta, treba vas sve strpati u zatvor. Radite kako hocete, nikog nista ne pitate kao da je ova drzava vasa prcija. Sram da vas bude oboje. Ako vam ih je zao, otvorite svoje domove i primite ih kod sebe.
Sporazum stupa na snagu 2025.god. Toliko ce nasim i njihovim sluzbama trebati vremena za identifikaciju doktora i inžinjera.
Koliko bolesnih komentara Mržnja je poremećaj/devijacija u umu, Cijena koju plaćamo za mržnju je otuđenje koje vodi u samoću i/ili agresivnost. Iz psihologije znamo da kad govorimo o drugim ljudima govorimo u stvari o sebi.
Kao mnogo puta do sada biće ovo mrtvo slovo na papiru. Koja to zemlja vraća migrante pitajmo se i to tako 1000 ili više njih. To ljudi košta! Iz koji sredstava misle ili bolje reco ko će to platiti? Smiješno ili bolje reci žalosno šta nam serviraju kao neki sporazum....
Vješt je Šefik k'o vjeverica.Samo mu treba davati delikatnije zadatke.
Kako ce Selmo bez svojih sexy migranata?