Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nije problem u troglavoj aždaji nego u tome da se nije pojavila DODIKOVA GLOOOVA koja bi rusima dopustila ucjene i omalovažavanje BiH, kao što su to do sada činili.
sitni ćevapkurčić@@@Nemoj ti tu svoju krmeću glavu razbijatu Španskim selima,nije to zate
Čuj ... pustili nas da slušamo šta oni pričaju ... e golemo ...
Pitamo se i mi za nesto, tragikomedija.
A ko ide tamo da nas predstavlja, obućar? Ili neki konobar prijeratni? Čoban možda?
E blago njima ako ih Bosna vadi iz govana...
Mi se svakako trebamo pripremati za zavrtanje pipe. I da nije ukrajinske krize nagomilani su dugovi Sarajevogasa prema BHGasu (krajem marta ove godine oko 48 miliona KM, "Birač" Zvornik 19 miliona... mislim da se dosad cifra popela na blizu 70 miliona KM), a ovi dalje prema Gazprom Exportu. Ne vidim da se iko plaho sekira za ovaj dug, malo nas zavarava ova neobično topla zima, već je krenula predizborna kampanja, pa će taj problem gurati pod tepih a bombardovaće nas šarenim lažama o nekim velikim uspjesima i obećanjima. Treba se dobro pripremiti za iduću zimu!
to jel ?