Stigli na Sarajevski aerodrom
7
BiH primila 84 libijska ranjenika na liječenje
Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...a u našu zemlju će kasnije pristići još jedna, veća grupa teže povrijeđenih građana Libije, koji će boraviti u Libiji na rehabilitaciji\" Stici ce u nasu zemlju a boraviti u Libiji. Bravo novinaru.
Tuzla: Enveru Behi potrebno 310 KM za operaciju oka??!?!?! Molim vas vi koji ste uzeli repa od Libijaca da odmah pomognete Enveru. Bosanci umiru a stranci dolaze na lljecenje. Bice nama rehabilitacija, kada nam opet naprave svoja naselja sa svojim pravilima itd.!!!!
Odo sad pred Terme sa zelenom zastavom i slikom Gaddafia
krajnje je vrijeme bilo da i naša država uradi nešto dobro za njih, ne znam da li vi koji negativno komentarišete znate da je Libija 1992 godine na čelu sa Muamerom Gadafijem ugostila 1000 djece iz Zenice , Kaknja i Breze na besplatno školovanje , djeca su sve imala tamo a što je najbitnije izbjegli su strahote rata , svaka čast ko se sjetio ovog projekta .
A jeste vi svi ljubomorni! Evo ja idem prva da ih posjetim! :D
Ko se boji vehbosa još tri za groš tri za groš. nemate svi zajedno 3 zuba i 2 moždane vijuge.
Kaže LAGUMDŽIJA da trebamo POMOĆI nraodu SIRIJE kao što smo POMOGLI narodu LIBIJE. Valjda misli da smo im pomogli kad je BIH glasala da ih NATO napadne i da od najnaprednije zemlje Afrike postanu ruševina sa plemenskim ratovima. Eto nam onda i SIRIJACA poslije ovih LIBIJACA na liječenje...
WELCOME BROTHERS! Zelimo brz oporovak i ostanak, ima i ovdje mesa za klanje, nek pocrkaju vlasi i komunjare od straha i mrznje! Selam :)
99% tvog naroda su za tebe dušmani tvog naroda.
Umrijet će od dosade u Fojnici.
Muamere Srbine Srbija je uz tebe!
@@BHPatriot - JA \'odišem zlom i neznanjem\' zato što mrzim dušmane svoje zemlje i naroda? Kupi si mozak, morončino!
@@BHPatriot - ne znam zaista zašto bih imao ikakvog poštovanja prema majkama i sestrama katila i dušmana, one vas rađaju i odgajaju.
ma kakvi ranjenici ovi će već na ovogodišnjim izborima glasati za SDA ili pucati po pojedinim ambasadama
Al\' realno ako padnu saka nasim doktorima gotovi su.
licemjerje? ništa mi ne sponzorišemo, naprotiv, ministar Mesihović se borio da ih baš mi primimo, jer ćemo to što zovete sponzorstvom biti dobro plaćeno
Eto vidiš da i pored svog zla kojim odišeš i pored svog neznanja koje imaš možeš sastaviti rečenicu bez mama i sestara. Piši ti balje čete komunnjare pusti mame i sestre na miru, sjeti se svoje i oprosti joj što nemaš kulture i kućnog odgoja.