Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bolest cuj podrzavamo uvodjenje sankcija najsiromasnija drzava u evropi sa 3 predsjednika od kojih dva zele da uniste drzavu a jedan je pasivni posmatrac to je isto ko da Somalija podrzi sankcije realno koga briga ?
Ja mislim koreanci kad su culi vijest 5 minuta su se smijali a 5 plakali, grdne rane.
I nasi nasjedaju na americke cake.Tako su unistili Irak,Libiju,Siriju,citav Balkan,a mi pozdravljamo njihove hirove.Bolje ti je da pozdravis napaceni narod Bosne i da radis u njihov interes..Vracaj dugove ide zima...!
Jadan onaj nedužan narod u Sjevernoj Koreji, ljudi su u zarobljeništvu!
Sjeverna Koreja, Kina, Russia i Iran su jos jedine 4 suverene zemlje na planeti.
bolje se ne mijesat
Eki sto se uvlacimo u pakash Juznoj Koreji.
eki fol mi nešto... xD
Hheheheheh mi podrzavamo sta mi imamo koga podrzavati pustite ljude na miru hoce ameri jos malo komunizma da razjebu razjebali su i ovdje ovo pa nam napravili ovo sto su napravili nezaposlenost i omladinu sto odlazi iz zemlje ameri da se poseru ovi bi nasi rekli bravo....
hahahahahahahahahagahaga
Lijepe duse one nesto podrzavaju a situacija nam gora nego u S. Koreji...tamo bar ima neki red i za "lopovluk" glava leti a kod nas dobije jos unapredjenje.
Ja licno ne, niti moja mahala. Zivio Kim Jong vrhovni vodza.
Kim popizdeo!
gledam i ne vjerujem
Bosna treba da pošalje jednu jedinicu vojske kao pomoć saveznicima zbog agresije Sjeverne Koreje