Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako SDA ne uplete svoje prstice,ovo bi moglo da bude kako treba,zelim nam bolje sutra,ali sa kriminalcima u zatvoru...SDA,SBIH i njima slicni.
čuvanje fiskalne stabilnosti Federacije BiH i stand by aranžmana sa MMF-om. Posebno je istaknuta uloga Premijera Nikšića i ministra Heleza na ispunjavanju ovih uslova, kao i svih onih koji su glasali za zakon.
Ova grupa se izdigla iznad ličnih i stranačkih interesa te omogućila Bosni i Hercegovini nastavak aranžmana s MMF-om, čime je spriječen kolaps federalnog budžeta i vanbudžetskih fondova, spašena finansijska i fiskalna stabilnost FBiH i Bosne i Hercegovine, spriječen loš kreditni rejting zemlje
"Uplata ostalih tranši podliježe kvartalnom pregledu MMF-a i bit će odobravana u zavisnosti kako Bosna i Hercegovina bude ispunjavala preuzete obveze, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH. " Uslovi ce biti ispunjeni, pokazali su do sada kako sve to fercera... Sve je dobro dok SDA ne pravi probleme...
Blago nama :D, vracati cemo ove pare do 2030. godine : )) .. Da se ukinu kantoni u Federaciji ne bi bilo potrebe za bilo kakvim kreditima..
Otplaćivat će nam unuci, nema veze! :S Mamu vam nesposobnu!