Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
top 10 najrazvijenijih pasosa u protekloj deceniji,,, koji debil ovo napisa
ti napisa....u članku fino piše "BiH je izabrana u top 10 zemalja svijeta čiji su pasoši doživjeli najveći razvoj u protekloj deceniji jer je oslobodila svoje građane viznog režima za 64 zemlje"
@eddie.gunner Očito da je trebalo koristiti superlativ glagolskog pridjeva trpnog od nesvršenog glagola "razvijati", a ne od svršenog glagola "razviti". Dakle NAJRAZVIJANIJI a ne NAJRAZVIJENIJI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Na prvom mjestu je i dalje Japan čiji državljani mogu putovati bez viza u 191 zemlju, dok je na drugom mjestu Singapur koji je NAZADOVAO za jednu poziciju" Ima li neko ciji razum prevazilazi granice ovozemaljskog, ko bi mogao ovo da razjasni?
Nas pasos je stvarno OK - jos samo da uspiju srediti bezvizni rezim za UK i to je to.
Naslov upućuje da je NEPISMENI NOVINAR KUPIO DIPLOMU !!! Zar je KLIX NOVINARSTVO !!! ,
Znači da je napredovala na listi zemalja s najgorim pasošima! Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha...
uskoro ce se i srpski pasos masovno trazit medju bosnjacima, kao hrvatski
Cemu cudjenje?? Imenicu BiH i pridjev "najmoćnije" da ga yebes niko ne moze staviti u istu recenicu, niti povezati u kontekstu
Ne bih putovala istim putovnicom onima koji su srušili WTC ni da me platiš
@SweetieCutie niko ti ne placa, ne boj se
dodje mi prijatelj iz njemacke, pravi njemac. kod njih jos birvaktile pasosi. ovo meni mirise na novo mjenjanje pasosa.
Možemo zato u Togo 😃
ma da imas ne znam kakav pasos kada dodjes na BH granicu naši granicari te tretiraju ko zadnjeg bekana. jednom , ide zena sa svicarskim pasosem i stavila svoj gornji a ispod jos ima BH pasosa valjda mislila tako moze proc, kad hadzo dodje kaze oj otvaraj gepek i sve kofore...jadna zena otvara mi cekamo i gledamo
Da nebi bio na toj listi nebi bio pasoš, koja glupost Klix
Kada imate kupljenu diplomu ne znate ni naci pola zemalja u Atlasu. 😒
Dragan Covic ostao bez diplomatskog pasosa BiH jer vise nije clan Predsjednistva BiH, sad moze sa kokacstom putovnicom koja se nalazi na 20. mjestu
Ahahaaa Na crnoj listi i to korist 20/ posto stanovnistva bih Bosnje a mi sa dvojnim lagano gde ocemo
Crnadak potrosio milione na privatna putovanja jos sramotio drzavu gdje god je dosao pricajuci razne glusposti. Informacija iz prve ruke!