Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi? Ovako casni, posteni, stalno na dzumama i misama, redovno praznika obiljezavamo, kunemo se u postenje, cast...ne mogu da vjerujem. Ovo je zavjera bjelosvjetska protiv nasih casnih i prepostenih ljudi
Pa odakle materijal da dila hiljade dilera u Sarajevu, poznato je da je dnevni protok droge u Sarajevu u tonama. To je jedna velika vojska narko bosova zato ih se i ne hapsi. Imate najveće narko bosove sa kojim vlada KS sjedi u vilama po okolnim planinama. Dileri su njihova vojska.
@Abdulah24 kao prvo, ne pise Sarajevo nego BiH. Kao drugo, iz vlastitog iskustva znam da je stanje isto vec decenijama, nista bolje nije bilo ni kad je SDA vladala, zato ne spamuj i ne botaj neprovjereno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mafija vlada BiH od kako se rat zavrsio! Bolji Zakoni su bili u ratu nego poslije..
Da je drzava uredjenija i da sistem radi kako treba ,da narod ima posao i ne mora misliti sta ce sutra onda bi stopa kriminala bila mizerna.Uvijek ce biti kriminala i mafije to se ne moze iskorijeniti jer drzava pravi mafiju ali da se moze smanjiti moze,samo sto mi nemamo tuzilastvo i sudove.
Dobro je, nije loše... mislio sam da ćemo biti prvi na spisku a mi ipak peti. Hvala dragom Bogu na ovome , mislio sam da smo najgori
Od Srbije, CG, Bugara i Šiptara jedino u tome ne možemo biti gori.
Kad bi imalo ovako uspjeha u fudbalu.
A hapse ove što gaje malo marihuane za lične potrebe. Pa ti sad vidi.
Nemoguće. Mi smo vrijedni i pošteni.
"Neki članovi kriminalnih grupa su zaposleni u državnim institucijama, dok su drugi članovi dominantnih političkih stranaka", stoji u izvještaju.
*Najviše se trguje pozicijama
Mi smo u vrhu po kriminalu, korupciji, smrtnosti, nevakcinisanju, sirotinji, nezaposlenim, političkom lopovima, pljački naroda, tužilaštvu koje ne smije da se odupre ovim tkzv političarma, ne donošenju bitnih zakona itd itd, znač prvi u najgorim segmentima, tako da ne znam koji će nam k.. ac uopšte političari, narod bi se bez njih bolje organizovao i dogovorio.
Hajmo u prva tri. Mi to možemo! Naprijed naši!
Nek smo negdje i u top 5 🤣 aferim
Ovo je kao statistika po onome koga su uhvatili, daleko je to vise
Što bi rek’o onaj otkačeni Trebinjac iz dnevnopolitičke satire: Bogu hvala i šućur Alahu! Ehamdu-li-la-la-la-la, kako smo samo napredovali otkako su nam puna usta vjere i otkako pohodimo prve redove na džumama i liturgijama. Fuj, u šta smo se pretvorili!
wc-ovi nikad puniji u svakom kafiću.Prije su dame išle zajedno do hale,sada drugovi u paru. Šta šmrču Boga pitaj i kakve su to smjese
Aj pogodite, ko je lider regiona.
Pa jesu. Politicari.