Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A suda i sra nja , neka ih onda puste ako ih nije sramota. Sve to treba naplatiti od država-matica za koje su i činili te zločine , a ne od nas jadnih. P.S. Treba naučiti nešto da u slučaju ponovnog sranja ne treba nikog ostaviti da se povlači po sudu ...
Pa ovo je fenomenalno hahahahaha drzava (bajagi) bih plača za advokate i odbranu onih koje optuzuju za zlocine i gen.ocid ako to nije paradoks tako vam i treba kad forsirate malu jugu a bile ste protiv juge. Eto vam sad zlatih kasika puna usta i plačanja za odbarnu Srba hahahahaha
Račun treba ispostaviti geno.cidnoj tvorevini,to su njihovi ko.ljači
BIJELJINSKI bubuljičavi gen.oidaš.
javite se!!ispunjavam sve zelje!!diskrecija zagarantovana!!033-234-671
i ja sam bosanac a mrzim Tita, mene nije oslobodio, dao mi stan, skolovao me, nije me zaposlio, sve suprotno mi je bilo.
@ravelston = SMRDIGUZ (staroengleski)
Umjesto da pomognemo onima kojima su zlocinci pobili familije mi placamo advokate da brane te iste zlocince. Aferim usrana drzavo, aferim!
otkud to i zasto da bih placa njihove advokate!!!!!svasta!!!a gde im je rs`?
sve im nesto obecaju, a ostane na pustim obecanjima, opet donji, kako god. to je onaj usud o kom Andric pise, tako im grah pao. politika je ku.va, a nikako da shvate. ali, jednom ce nauciti da se ne priklanjaju svakom nego da gledaju svoje interese a ne tudje.
u sustini, muslimani u bih su dobri ljudi, ovako za drzuzenje i jaranstvo, prije ce pomoci u nevolji nego drugi, al su za politiku-ku.ac!!! Uvijek se nacale sa nekim zlotvorima!!!
fino zaradjuju na gluposti...neki. a neka, vala, nek zaradjuju, kad pameti nema. uzece vam dusu, jadnici bez mozga. tako su vas i turci nacalili, sve pod izgovorom da vam cine dobro. dok vi shvatite sta u stvari cine, prodje nekoliko vijekova, ebo vas pamet.
MENI NIJE ZAO MUSLIMANA!OTPAD I SKART OKOLNIH NARODA,BAJAGI NACIJA.KAO STO JE OVAJ PERIGYZ I VODOKOTLIC @ENGLEZ
sta bi vi, nije drzava samo zato da ubire harac, valja se pobrinuti za sve svoje drzavljane, neumoljivi ovi propisi eu, brate...seki seki tako ti alaha, dovescu te seki do prosjackog stapa. beeezi bre, sta je tu novost, ovaj, mislim, plati., plati. od svega, ipak, usicare najvise oni sto sude, hajde bre. kolike su im dnevnice, satnice, bla, bla...na budalama svi zarade.
al pazi shabane kad ti kazem da cu da te nadjem,nayebacu ti se mile majke!
jesul oni zlocini u prijedoru ili samo u ahmicima? tko ce ga znat sta su vlasi opet dali neke novce al ce muslimani opet i uvijek bit krivi i kazu teroristi a ono amerika ubila tolko ljudi