Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum da nam srbi raznesu virus
Ovaj Milan ko' pes...takve su mu zvale
ebali vam srbi vise mater
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte ljudi, napiste neke korisne vijesti, nesto sto bi nam svima pomoglo. Skoro sve firme u BiH salju ljude na godisnji odmor za vrijeme pandemije, uzimaju im slobodne dane i tjeraju ih da sve to nadoknade dodatnim satima, a od novinara niko da poduzme ista. Pokrenite neke akcije i neke ankete, bitno je da jedan portal pokrene, drugi ce ga lahko kopirat, pa da istjeramo pravdu na vidjelo.
Dali neko zna kako u hrvacku se moze Koji dokumenat treba ima svakakvi prica ovako onako
U Tursku na more.
Ne razumijem stvarno. Nama niti jedna od tih zemalja nije otvorila granice, a mi otvaramo svima. Koliko nisko možemo pasti u želji da se dodvorimo drugima? Zar nije bilo bolje da se stupilo u kontakt s tim zemljama i tražilo uzajamno otvaranje? Znači naše građane svi mogu maltretirati kako žele, dok mi dopuštamo drugima da rade šta god žele.
A mogu li BiH državljani u CG? Gde je reciprocitet?
Cuj za tzc crnu goru, to nepostojece kriminalno dukljansko pleme, pa da nam kriminalci ulaze u drzavu, sjeme im se zatrlo, stigli su i do ukrajine zlocine praviti.
Pustite i seljake!
Mirza Selimović je najveći hajatov promašaj. Legendaran je
A aerodrom u Banja Luci se ne otvara 1. juna!?
Niste normalni
svakom nasem granicaru gurnes 20 eura u ruke i prolazis bez ikakvih uslova..
pozdravljam odluku: VOZDRA
a gdje su mu zubi nestali?
Lijepo nema sta,dobar procenat Bosnjaka zivi i posjeduje neko od EU Drzavljanstva?bitno je da ste izasli svima u susret a nama mudo Marjanovo.
ovaj oteko, duplo grlo i slauf, moro bi hitno na dijetu