Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka dobro pregledaju prostor, možda ima bubica
Hajde sad balavci od 17 18 godina komentarisite i s.e.r.i.t.e nanacionalnoj osnovi, hajde gdjeste???? je.b.e.m. li vam familije odvratne...
Otac ti je biološki Srbin,lojava poturice kojoj se po.pišam u avganistanski turban.Nena ti se dobrovoljno davala srpskim junacima 92-ge u Foči i tako si ti nastao.Nena je želila malo čistog k.urca,a ne prljavog,balijskog.200 000 bula je j.ebano u ratu,od njih je(među njima i ti)nastalo oko 200 000 malih b.alijica,tako da ste vi nastali od nas.
APSOLUTNO!Potrebno je od 1878 IZMISLJENIH ali NAJVECIH \"PRAVOSLAVNIH\" KRVNIKA I KOLJACA BALKANSKIH I EUROPSKIH NARODA-I.SLAMA I EUROPSKIH VATIKANSKIH KRSCANA_VATIKANA- uzeti S V E!!!Polako..step By step....I.slam i Vatikan ce POBJEDITI \"pravoslavnu\" SEKTU sa IZMISLJENIM nazivom \"SRBIN\",to jest.pokrsteni u pravoslavlje TAMNI CIGANIN TURCIN-SRBIN!!Polako...hhhehehhehehehehehe
NAPRIJED BOSNA
Budalastina nevidjena, i sad ce se neki nesposobni i nezainteresovani levati uvaliti u Ambasadu koja ce mahom zvrjiti prazna, poput one u Londonu, koja se nalazi u elitnom djelu, a nikakvog hajra od nje. Levati nisu website deset godina updateovali, a recimo uopste nemaju informaciju o firmama koje su investirale ili zainteresirane da investiraju u BiH.
@@ Englez Mozes se najesti go-fana svih nena i ostalih Bosnjackih dama !!! TVOJE BABETINE SRPKINJE NISU DO JUCER NI IMALE ga-ce NA GU-ZICI A O NJIHOVOH I TVOJOJ HIGIJENI SRBA DA I NE PISEM !!! Do jucer su vam dodik i ostala srpska seljacka bratija SPAVALI SA SVINJAMA i NOSILI OPANKE S KOJIMA SU ISLI U SKOLU IZ TE STALE !!! Sikter !!!
D O B R O NAPRAVITI INSPEKCIJU H I G I J N E I SVIH POSTAVLJENIH MIKRO SPIJUNA !!! RBIH-a TREBA JOS PUNO I PUNO SVOJE DRZAVNE IMOViNE VRATITI DAL U FASISTICKOJ I GENOCIDNOJ SRBIJI BARBARA I AGRESORA DAl U HRVATSKOJ, CRNOJ GORI SVIM OSTALIM DRZAVAMA SVIJETA !!! I jo ovo SRBI S-MRDE KO PLJSKA HALA !!!
SRBE NA VRBE NOZ KOLAX JASENOVAC
Ispravan naslov bi bio \"BIH OD PRAVOSLAVNIH TURAKA PREUZELA ZGRADU AMBASADE U OSLU\"
P.oserem ti se lojavoj neni u dimijama u prljava,smrdljiva i krezava usta,b.alinče i poturice.
Sutra odmah radimo deratizaciju i dezinseckiju Hvala na razumjevanju BIH Ambasada Oslo
Oni nama jednu zgradu, mi njima skoro pola BiH, odlična ekonomija. Ne mislim na RS koju svakako Mile prodaje Srbiji \"buzašto\" nego na opljačkanu imovinu, pokretne i nepokretne stvari, da su mogli i zgrade bi odnijeli u Srbiju.
Strah te crnaca po Londonu pa te i strah Srba po Bosnji, i treba da te strah, nikad neznas koja te jama ceka.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Takvi smo mi .
Pitaj nenu k.urvinsku nenu koji ju je napasnik(Srbin)silovao da bi saznao ko ti je biološki otac
hahaha ima da potrose 1.000.000 km godisnje za odrzavanje i zaposlenike te zgrade, nisu Srbi ludi, al zamo su bosnjaci glupi.