Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jadni vi ako mislite da cete ovime nesto dobiti, necete kao sto nismo ni mi. 1. Podržavamo Izraelski napad na Iran!! Zasto bi itko pri zdravom razumu to podrzao? Izrael i Iran, isti k.u.r.a.c, jedino sto je izrael nastao na otetoj zemlji. Samo ce ljudi bezveze ginuti. Mozda ce BIH stvarno tako postupiti, procitao sam da vam je ministar vanjskih poslova Zidov, a uostalom Bosanci bi sve napravili za pare.
Jezik za zube vlasi , da nebi opet naredili bombardovanje smrdije
E bas cu pratit sta ce nam Sven tako radikalno promijeniti u nasim zivotima ovim clanstvom kad se toliko zalagao za ovo \'postignuce\'
BiH kao većinsku hrišćansku državu u hrišćanskoj Europi će naravno zastupati pred UN-on diplomati iz RS i HB, i BiH će se priključiti antitetorističkoj koaliciji. 1. Podržavamo Izraelski napad na Iran!! 2. BiH će ubrzano donijeti europsku zakonsku regulativu o minaretima, po uzoru na najmodernije europske zemlje, kako bi što prije dobili kandidatski status!! 3. BiH se obavezuje da će čvrsto biti protiv priključenja Turske EU, jer je to smrdljiva azijska zemlja koja nam je najviše štete napravila.
Sve cestitke Bosni i Hercegovini na tom velikom i znacajnom mjestu naredne dvije god.
A srbi ce opet tupiti protiv BIH
Vlasiiiii, slabo vas nešto pominju van genocidnog entiteta, trebali li bi mileta na kurs engleskog umjesto na koride slati hohojo
Sretno Bosno i Hercegovino nasa jedna i jedina domovino! BiH4EVER!
ćuj ba, nestalni član. i država nam je nestalna.
momci ovdje treba znati engleski jezik...
smijesno je, drzava postoji na papiru i koja nije sposobna odlucivati i dogovoriti se o svojim unutarnjim stvarima, gdje nista ne funkcionira...ce se kao pitati o svijetskim problemima HAHAHA ;-))
I SAD SE MI TU KO NESTO PITAMO..... DA NIJE TUZNO BILO BI SMIJESNO!