Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako smo pali na to da nam Sanja vlaisavlevic, sociolog sta li je, glavna za nabavke vakcina onda smo bas naebali. Ima li neki doktor, stručnjak, iko....
Ima u njemackoj
Oxfordova vakcina jos nije spremna za upotrebu u EU a Bih ima potpisan ugovor putem Covaxa koji jedino moze isporucivati upravo tu vakcinu????Ko je ovdje lud i ko ovaj narod vuce za nos iz dana u dan.Koliko ce jos ljudi umrijeti do marta,aprila zbog necijeg nemara.
Respiratore preko malinara,a za vakcine je promjenio ekipu stizu preko jednog salona namjestaja vakcine..Ipak su to nasi politicari.
Što jel se to moglo ugravit poedini pa sad može kad može ko šiša narod, koga briga što cijeli svijet vakciniše ljude, ma naši su imuni na sve. i niko da pokrene prijavu il da neko za isto odgovara a kamoli da ode u zatvor jer se igra sa ljuskim životima i narod šuti i narod guz..., a narod šuti jadan je ovaj narod u BiH.
Ni za vrijeme Tite se u ovoj prokletoj drzavi nista nije znalo,uvijek nekakva kucanja i stimunzi za nekoga!!!
haha cuj ne znaju ni koja stize ludilo!
kupujes macka u vreci...svi imaju pravo da znaju koju vakcinu primaju i neka se svako informise i odluce koju hoce a koju nece
Treba pitat Fikreta i Fadila da nam zavrse preko njihovih veza vakcine.
Pitam se jel postoji neko u ovoj zemlji koga je ovo začudilo? Iskreno, da su sve uradili kako treba, to bi me iznenadilo.
Ovamo strucnjaci upozoravaju da “ne bi trebali mijesat vakcine”, odnosno da jedna osoba ne bi trebala primiti vakcine od 2 razlicita proizvodjaca, ovi opet veze nemaju ni sta su narucili ni jesu li narucili, ...
Direktno brze ide naravno, ali se teze mulja.
Odavno nisam vidio vlast koja vise mrzi svoje gradjane...
Smislit ce vrijedni malinari kako se ugraditi i u ove transakcije
BiH DOBILA 250 miliona Eura pomoci od EU, kazu nema para za vakcine :)
I nikom ništa... fascinantno! U normalnim državama svi nesposobnjakovići koji, na bilo koji način imaju veze s ovom sramotom, bili bi smijenjeni, moguće i krivično gonjeni.
za kakve kljusine vi glasate, Bog vam pamet dao
oni narucili preko Malinara isto ko i respiratore