Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno govoreci nemamo mi ni jedan razlog da slijedimo V Britaniju i ostale zemlje EU mi nismo njihova clanica. Spijunskih igara ima na svim stranama englezi su to sampioni, samo se sada ljute jer su izgubili na svom terenu.
I ne treba se pridruziti antiruskoj koaliciji. Nas glas svakako ne znaci nista, ali treba jasno reci da Britanija nije pruzila niti jedan dokaz da potkrijepi svoje tvrdnje.
Šta Bosna i Hercegovina ima sa Škripalom, Britanijom i Rusijom pa da ima ikakvo mišljenje a kamoli odluku u vezi sa ovim... Bez obzira na unutrašnje uređenje, konstitutivnost, Srbe, hrvate, Bošnjake, židove, Rome, ćevape, i vanjsku politiku iste.
nakon što su američka vlada i CIA priznale da su se u traženju razloga za rat protiv Iraka poslužili neistinama, britanska vlada ustrajava u tome da su svi argumenti za rat bili opravdani, iako su se pokazali netočnima. Premijer Tony Blair dobio je potporu Parlamenta za rat tvrdnjom da "Irak može za 45 minuta lansirati oružje za masovno uništavanje". U Iraku, međutim, nisu za to pronađeni dokazi,
Britanija bez ijednog dokaza optuzuje Ruse, a evo i ja sa istim tolikim dokazim (nikakvim) kazem da je to uradio Grenland.
Jel treba dati podrsku britanija, koja cistavu svoju istoriju podriva zemlje sirom svijeta? Mozda su i ovo slagali, kao i za hemijsko oruzje Sadama i jos milion drugih stvari.
Nas se to ne tice,a sto se tice amera, engleza pa zna se kakvi su njihovi izvjestaji. Njihove sluzbe optuzise Sadama a sve je bila laz samo da se docepaju nafte. I sada im treba vjerovati?? Pa Rusi su mogli milion puta da otruju covjeka dok je jos bio u zatvoru u Rusiji. I kao eto sada ga otrovali..Politika je pogana, nema veze sa istinom.
Fish and chips u mutnom..
Ljubi kadra
Rusija me ne zanima. Da Rusija šta valja ne bi vlašina opančarskih samo u Beču bilo preko 200 000! A da ne pričamo o ostatku Austrije, Njemačke, Švicarske, Luksemburga, itd... Kad je tako Rusija dobra i fina, što vlašine lijepo ne odu pa tamo ne zarade sebi hljeba? Mrze eure, vole rublje, evo vam vlašine prilike da tu svoju pro-rusku ljubav malo demonstrirate na djelu! Ah da, ja se sjetio, kod vas je ljubav samo na papiru hi hi hi :)
Ti i takvi kao ti su jedan u nizu razloga zašto je obrazovanost naše djece ispod prosjeka.
OberGruppenFuhrerr, ama nije u pitanju nikakva ljubav. Najvise milionera iz Rusije zivi u Londonu i ostalim zapadnim glavnim metropolama. Normalno, zna se gdje ce i gdje je zivot. Pa niko ziv od onih milion izbjeglica i migranata i ne pomislja da se zapute u Rusiju. Ali ovo trovanje spijuna, to mi nesto sve mirise na zapadnu propagandu. Ne vjerujem ni jednim ni drugim.
Kad se veliki tuku, malima je mjesto pod stolom!
Libo nas taki i za jedne i za druge...
Da nam blokiraju izvoz u Rusiju i popusili bi kolektivno. Jedino gdje izvozimo je Turska i Rusija.
Prodane duše!!!!.
Vidis,nije nekad ni toliko lose sto se ni oko cega ne mozemo dogovoriti! Da smo pametni ko sto ismo pa da se oko investicija dogovorimo a oko ovih osjetljivih stvari ko fol posvadjamo eee...al da smo tako pametni nebi bili ovakva bjeda!
izbacite ruse što prije iz naše domovine. ne trebaju nam i nisu poželjni.