Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIRE NAPRAVI NAM BAR KREMATORIJ KAD NEMAMO NIKAKVOG ZIVOTA BAKIRE KARINOOO..
ala su ga opravili, svaka im cast
Čim IZ nađe foru da uzima prare od kremiranja napravit će se krematoriji.
Pothitno krematorij otvorite, jer se bojim zatvorenog prostora. Nemojte me pod zemlju
Ukusan Pantelija..
Ne moze bit krematorij, ne dozvoljava stoka iz vjerskih zajednica. Jbga kremiranje plafon kosta hiljada a ukop i dzenaza 4-5 hiljada i to ide u dzepove hodza i popova, da se ljudi kremiraju od cega bi ti nehljebari i lezihljebovici zivjeli i uzivali, sve lafo radi boga rade a samo svoje guzice gledaju.
TREBA NAPRAVITI KREMATORIJUM I NEKA SVAKO ODLUCI KAKO CE SE UKOPAT
@rarara MORAMO GA PITATI
Pa ako je svega 35 iz CIJELE BiH, onda očito nema velikih potreba za to da se ulupa par miliona maraka u gradnju krematorija.
Pa i bolje je sto ga nemamo, ne kontam koji je smisao kremirati osobu.. Razumijem da je tesko sa voljenom osobom rastaviti se, ali svima nam dodje kraj kad tad..
Nemoj, sad su po zemljama kao što je Holandija (poznata po tome što prva slijedi svaku budalaštinu koja dođe iz Amerike) počeli da prave dijamante od praha kremiranih, pa se to nosa na prstu. Neuzubillah...
Interesantno uvijek kad neko umre za njega se kaže bio dobar čovjek,gdje su oni loši aha još su živi.Neko će kazati morbidno ali to je fakat.
Maratonci trce pocasni krug :)
Samo se krema kremira, mi obicni se kopamo u zemlju
Spalis ga, daj porodici pepeo ako hoce, koji ce mu klinac grob kad ga visr niko posjetiti nece, vise ni djeca ne idu roditeljima, ni supruge muzevima, mnogi ne placaju ni odrzavanje, a onda ti koske izvade pa bace u kakvu jamu
"Sve može da propadne, samo je smrt siguran posao".
kako morbidan tekst