Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put cujem za ovog covjeka, ali moram reci: respect! Ovako se domovina voli. Svoje voli, tudje postuj.
za papu neznam ali bosne cjelovite sigurno nebi bilo da nije bilo Alije
ne bi sjala vako jako Prokleta avlija sa premazom od Dzema
ni republike srpske i herceg bosne sa jacim utjecajem na bh od \'krnje jugoslavije\'
Da je Alija bio i mala opasnost likvidirali bi ga 92
Jos jedan Kraljevic koji ovu Zemlju iskreno voli. Svaka cast i Ambasadoru i pokojnom Generalu Kraljevicu. Svaka cast i pokojnom Papi i rahmetli Aliji. O Alijinim greskama bih mogao napisati knjigu, ali znam da bi to bio uzaludan posao jer Bakir nikad ne bi Saji dozvolio da je izda. Ipak, da nije bilo Alije i Pape, ko zna gdje bi nam Zemlja sada bila. A da je kojim slucajem pokojni general Blaz Kraljevic pozivio malo duze, odnosno da ga Tudjmanovi domobrani nisu onako kukavicki ubili, siguran sam da bi nam svima bilo bolje.
da je alija ostvario sve svoje zamišljene planove danas BiH nebi postojala jer nije nimalo bio bolji od tuđmana i miloševića i kad bošnjaci shvate da nisu jedine žrtve rata svima će nam biti bolje
@ Oficir ABiH, vojska je sa tobom.
Alija je bio jedan obican blentovina koji je vise uradio za srbe nego za Bosnu. Alija je direktno odgovoran za Srebrenicu, to je reko i Sefer.
gledao sam na bhtv izjavu sefera halilovića o aliji i dogovoru sa srbima žao mi je zašto tu emisiju ne puste češće..da se vidi koje ko i ko koga
smrdis balijo
je.b.o ti alija ma.te.r i seljacima koji komentarisu ovde
Ma da Alija je bio toliki bosno-tvorac da su ga i Srbi pustili na pocetku rata da \"nam se vrati\". Da nije bilo tog levata sve bi ovo bilo smislenije. Uostalom ko kaze da bi bilo rata uopste?
Hercegovina u srcu, svaka čast Bosni, ali Hercegovina je zasebna regija...
Ovi Kraljevici su izgleda svi blage naravi :)
Hvala ti Alija za sve, ali ti nikad necu oprostiti sto si ostavio ovu stranku \"SDA\" sve lopov do lopova !! ZIVIO SDP
@@x svaka ti je na mjestu, sad mnogi sto su bili slucajni prolaznici ocjenju neciju borbu i glume heroje, svaka ti cast