Transparency International
0
BiH najkorumpiranija zemlja u regionu
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Visoki nivo korupcije podjednako je izražen i u Republici Srpskoj i u Federaciji BiH\" Mi u RS nismo dobili 15 mlrdi dzabane kao m/h Pedearcija vec smo dobili malesni deo nekih 5% od tih 15 mlrdi.I to sto smo dobili bilo je s ucjenama da ucinimo ovo ili ono u korist unitarne islambosna kao npr.otiamnje onih 68 nadleznosti RS dobiejne u Dejtonu. RS ekonomija i nije tako lose a korupcije ima ali ne tako kako ovi lazu iz nekakve tzv.\'medjunarodne\" transparency.Dodik sasvim lepo vodi RS i mi Srbi smo zadovoljni a i iz pederacije ko vam yeBe mater .Nema vise turskih pita od srbskoga zlatnoga zita.
sad ste skontali stoko jedna ne otesana hahhahah....
Autor ovoga istraživanja je gospodin Blagovčanin? A kako se vrše istraživanja? Anketno? Znači to je ono kao oni pitaju nas ima li korupcije i mi odgovorimo da ima i onda oni nama prezentiraju rezultate da ima korupcije??? Ili možda autor ima konkretne dokaze? Ako ima neka objavi a ne ove šuplje priče u nedogled. I ovaj lik - gospodin Blagovčanin prima platu i premije za svoj istraživački rad, AFERIM.
LOL pravopisa Transparensy Internacionala BiH (TIBiH). Valjda Transparency Internationala BiH ?!?! Gramatika 1!
Ma lazu.Ovo lazu garant . ŠTA JE TO KORUPCIJA?
NIJE ZEMLJA KORUMPIRANA VEC JE ZEMLJA OPLJACKANA OD STRANE DEJTONSKIH LOPOVA KOJIMA NAJVISE ODGOVARA BIH OVAKVA KAKVA JE SADA .
Transparensy Internacionala BiH - koji je ovo jezik, matere vam?
Pa mogli su fino ljudima dati koji euro da nas plasiraju nize malo, makar na neko 30 mjeseto a ne 95...
Ovo samo potvrdjuje koliko je svijet zavidan na nas!
Imal ista novije? Ovo je stara vijest!!
Jes to ti ili je Piccasso preš\'o na pisanu riječ?!
VAS NEMUCI KORUPCIJA KADA JE U VASU KORISTI A NAPROTIV VAS MUCI ZAR NE, VOLITE KAD VAMA NEKO NESTO SREDI ALI NEVOLITE KADA GAZDA FIRME POKRADE PARE A VAMA PLATE NEMA HA JA MORA POCETI OD NAS SAMIH KADA KAO UCITELJI PROFESORI ETC POCNEMO ODBIJATI DE PODPLATE I DOKTORI I SVI OSTALI, I KADA BUDEMO PRESTALI PLACATI DA SE ZAPOSLIMO, VEC ONAJ KOJI IMA NAJBOLJE KREDENCIJALE NEK DOBIJE POSAO TEK ONDA CE KORUPCIJA UMANJIT.
ima li sta novo?
dragi moji bosnjaci to nas mrze i varaju, ovde je blagostanje i niko nikog ne vara, to vam tvrdi i puno vas voli vas reis.
Stefane preporucujem ti HALDOL, kazu da efikasno lijeci shizofreniju.