Komentari (502)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama je Haški sud odradio propagandu jer je presudio šestorci zločinaca, a svijetu je prenijeta slika o 300 hiljada ekstremnih katolika koji su palili, klali, mučili i etnički čistili prostor tkz zločinačke tvorevine Herceg Bosne. Hvala NEOVISNOM Haškom sudu!
@Dryynsky Bošnjaci nisu išli napadati Čačak dok iz Čačka i dr. jesu dolazili i napadali Bošnjake u njihovim kućama i dvorištima. VP je po Beogradu i kupila studente i slala ih na ratišta u BiH.
BTW da ne bude zabuna ja ne podržavam niti jedan zločin jer smatram da zločin nema recipročno opravdanje za počinjeni zločin. Zločin je sramota za čast i uniformu vojnika!
PRIKAŽI ODGOVORE (37)
Trebamo sad jbati majku kobili Kolindi. Njoj prvoj. Sravniti je u političkom smislu.
U nas bake merhametli, nece coek da se zamjera
https://www.youtube.com/watch?v=GsrIS1ZfcXo
Mnogi su ovdje polomili zube , Bosna ostaje i dalje , kad su nasrtali toliko sa svih strana imali toliko naoružanje pa nam nisu mogli ništa , neće ni sad. Nije ovo više 90-a , imali su tad priliku , pa smo vidjeli kakvi su to "heroji".
Bošnjački političari ili ne znaju šta je propaganda ili su nesposobni - znaš i sam Šemso. Niti znaju niti su sposobni! Mislim na ove u vlasti - Bošnjake!
Srbi i Hrvati opet u ljubavi koju nikad nisu ni prekinuli, samo je bio status it’s complicated...
Imamo mi Allaha dz.s.!!!!!
Napad je najbolja odbrana...a licemjerni napad Hrvatske i Srbije sa dzon obrazom...priceless!
https://www.youtube.com/watch?v=GsrIS1ZfcXo
Pozivam sve grajdane BIH da prijavljuju sve postove i slike na facebooku koji velicaju ratne zlocince. Facebook rado brise takve postove.
promašila si stranicu...ovo ti nije fejs
Sta imamo pricati kad je svijet sad sve rekao u nase ime. Ovo smo mi ponavljali 20 god i niko nas nije slusao. Sad svijet zna!
Nadam se da ce doci novi politacari koji ce ignorisati ove gluposti
pita ga kolinda je li ti ovoliki a vucic pa znas mozda i jest
Familija se ne oglašava ni na jučeranji sastanak grupe građana okupljene oko udruženja građana HNS. Oni nama poručuju: " Hrvati tri puta spasili BiH. Sada je spašavaju i četvrti put!" Pitam i njih i Familiju, JELI TO SA MILORADOM DODIKOM, SVOJEVRSNIM MRZITELJEM SVEGA ŠTO SE ZOVE BOSNA I BOSANSKO?
http://avaz.ba/region/hrvatska/327269/uzasne-prijetnje-novinarima-hrvatskog-portala-index-medu-njima-ima-poruka-iz-sirokog-brijega
BOYKOT HRVATSKU I SRBIJU