Lisabonska strategija reformi
0
BiH na posljednjem mjestu u ispunjavanju ciljeva
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji li neki moderator ili urednik ili nesto bilo sta da ove komentare regulise malo...mislim ovo nije sloboda govora ovo je dno dna...sarajevo-x i vi ste odgovorni za ove komentare isto kao i oni sto ih postavljaju...sramota...
gdje god su muusliimaymuni tu je i priimitiivizam i zaostaalost u svakom pogledu. jos da je kake srece pa da se te kuge od \"naroda\" oslobode srbi i hrvati pa nek rade sta hoce na svojih 20% BiH (u moshnjakistanu).
SA SDA JAČA BiH
pa ja pogan musli(maj)munska, ko i svugdje u svijetu, nemaju za hljeba, ali bi zato svi ratovali.
stoka i ne zasluzuje bolje..trazili ste,dobili ste..samo naprijed u jos dublji sunovrat..
pusti se te price genicodas znamo mi vrlo dobro ko vuce u propast seljadijo nepismena
Ostace ce BIH kao nekadasnje Albanija u Europi, siromasna, sugava, bjedna, korumpirana, itd da ne nabrajam, jer to NAROD zeli, taj isti narod koji bira svoje vodje!
Š\'a ba? Jel nam šta fali? Teferičimo kad je vakat postimo kad je vakat i uvijek nađemo vremena za kahvu. Nas i Grka 300 miliona.
ako vam kao sto je ovaj gore, budu otvarali oci bogami mrka kapa...a jesu vam zacerali Alija Izetbegovic, Ejup Ganic, Haris Slinavdzic...necete se oporaviti vise nikada... TRAZILI STE, SAD GLEDAJTE...
jeste li shvatili da vec tri godine eu-a ZAHTJEVA reforme bih-i za ukidanje viza a samo produzava reforme koje PRIPREMAJU ODCJEPLJENJE I JACHAJU GENOCITET TVOREVINU? OTVORITE DOBRO OCHI i NE RIHVATAJTE BOSNOHERCEGOVCI NIKAKVU UCJENU I GAZENJE OD GENOCITET TVOREVINE I EU-E!!! EU-A SAMO DOPRINOSI UNISTAVANJE DANASNJIH STRUKTURA I DRZAVE BIH-E!!! EU-A JE UKINILA VIZE SRBIJI KOJA NIJE BILA ISPUNILA SVE ZAHTJEVE EU-E A JEDNA OD KLJUCNIH JE BILA ISPORUCENJE RATNIH ZLOCINACA RATKA MLADICA I GORANA HADZICA KOJE BORIS TADIC S JEREMICEM I COSICEM LICNO CUVA VEC VISE OD DESET GODINA!!!! NECE BIT POPISA SVE DOK GENOCITET TVOREVINE NE BUDE UKINUTA KO I ENTITETSKA GLASANJA, JEDAN PREDSJEDNIK ,POLICIJA, PARLAMENT, MINISTARSTVA iTD! NECE VZE BIT UKINUTE BIH-I ALI CE BIH-A OSTAT SUVERENA!!! TREBA OD DANAS DA BIH-A TRAZI UVJETE EU-I KO NPR DA SE GENOCITET TVOREVINA UKINE KO I ENTIETSKO GLASANJE I ONDA CE BIH-A TRAZIT UKIDANJE VIZA EU-I SPIRICU SIKTER!!!