Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je pored zraka, zagađena i nacionalizmom, šovinizmom i fašizmom!
U Lukavcu imamo 3 fabrike koje dnevno istresaju 100 tona opasnih čestica i opet ništa.Stanovnici su inferiorni i ponašaju se kao da udišemo miomirise a ne ovu strahotu.Vlasnici kompanija rade što im padne na pamet i opet ništa.Inspekcije kao da su izgubile mozak a obećanja načelnika Delića završila u smogu,pobijedio je na obećanju da će ovo zaustaviti.U Lukavcu je trenutno prava serija u samo jednoj te istoj epizodi Lud zbunjen i nenormalan
U Lukavcu je narod došao fabrikama, a ne fabrike narodu. Zgrade u 1.ul su rađene isključivo za radnike, stručnjake koji su bili odgovorni za funkcionalnost pogona. Poslije se seljadija počela naseljavati kako bi mogli ustajati 5 min. prije početka smjene. Ko vas tjera da kupujete stanove, kupiš plac, napraviš kuću i budeš gospodin. Svugdje u svijetu ljudi putuju 50km opušteno do posla, kod nas nezamislivo 5km. MARŠ!
Bar smo tu na 14tom mjestu, jedino su nam politicari na prvom mjestu po svim stvarima sto rade, mislim negativnim.
Koja smo rupetina čovječe...
Ko u Hadžićima živi zna kakvo je stanje zbog hrane za cuke iz Grivića mora se nešto poduzet
SDA Kalifat moze biti najbolji ili medju najboljim samo u najgorim stvarima - nezaposlenost, broj siromasnih, broj psa lutalica, broj starih auta, zagadjenost zraka itd.. i za sve naravno su krivi srbi i hrvati, nikad oni.
Sigli cijene peleta na 500 KM o cijeni plina da ne pricam, sram vas bilo, bar imamo drvo da se pravi pelet spusti zakoanki cijenu na 150 KM po toni pa ce vidjeti ucinak brzo, bezobrazluk niko nike zastitio domaceg potrosaca, nego izvozimo pelet po duplo Manjoj cijeni vani mego stoa ga ovdje prodaju!!!
I sta cemo sad? hoce li se sta izmjeniti ?NECE.kakav narod takav I zrak.
Slika bijede i siromastva, zar smo ocekivali bolje, bice jos gore ako se narod ne digne i skine okove ropstva, bolesno i sramotno
Ugalj nas samo zeza
Ne mogu biti ponosan dok ne budemo na prvom mjestu!
to su problemi a ne popišana imena ulica krezubih četa i uzjapurenih mudžosa,blizu nam je kraj.....
Bar jedna lista gdje smo pri vrhu, kad već nismo po BDPu.
Mora da je ponovo neka ćevabdžinica uzrok ovog stanja. :)
Ma haj'd Boze zdravlja...
bar smo u necemu vodeci :)