Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas od malih nogu te uce kako da sveras, ne cekas, podmazujes, steces lazne prijatelje. Mentalitet dajem, uzmi.
To ti je sve zaostavština komunizma. Pogledaj zemlje bivše jugoslavije, istočnu evropu i ostale zemlje SSSR-a, sve ogrezlo u korupciji i nakon pada komunizma.
Nije komunizam kriv, meni je djed bio u partizanima i u partiji naravno. Hvala drugu titu što mu je dao stan koji sam ja naslijedio i u kojem sada guzim kuurrve!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa kad državom upravlja narkomafija na čelu sa Osmicom i Šahinpašićem iz sipe. Uz agente Druškića i Pekića.
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/?m=1 Evo pročitajte možda shvatite u kakvoj smo banani
Najgori smo mi po mnogo čemu ...
Mehanizam problema države su dom naroda i konstitutivnost, a političari su njegovi zupčanici. Potrebno je zaustaviti mehanizam, da bi se prestali okretati zupčanici.
Bili bi mi prvi da nas nisu kupili da prepustimo mjesto
Katastrofa. Svi se poslovi normali zbombali u Sarajevo. U ostalim gradovima koje pozicije su ostale banke, kockarnice, trafika, prodavnice, otpad.. dje se plate krecu po 250 US dollara. U javnim ustanovama zna se ko radi.. pa ovo je zalosno. Kad vidim neke ljude da moraju u Sarajevo da idu na posao da putuju dva ili vise sati je stvarno zalosno.
veliki vjernici veliki lopovi
kakvi treci nema lopova ni ljigavaca nigdje na svijetu kao kod nas mi imamo asima on ce da sredi
Nije ostvarila nikakav napredak, kako bolan nije, opljačkano puno više nego prethodne godine!
EVO ZAŠTO LJUDI BJEŽE ODAVDE, SVE JASNO.
CUJ TO kod naroda koji ima najcistiju g.u.z.i.c.u a najprljaviji obraz ..............
Cuj sad tvrdis da Dodo i Covic peru guzu....
Ovdje je narod glup kao i njegovi komentari koji nemaju veze sa krađom u BiH,a onaj ko krade zna mu se mjesto gdje treba biti,u korumpiranim pravosuđu.
Očekujemo reakciju Rejsa Kavazović i Nadbiskupa Vinka Puljića da upute kritike političkim predstavnicima naroda Bakiru i Draganu da ne čine korupciju i ime Allaha i Isusa. Oni nas tome nisu učili.
Preletit ćemo mi Rusiju i Ukrajinu. Treba dati sve od sebe da budemo šampioni... I Kosovo postala pravna država za nas 🙈
Fadil, Osmica, sexy Selmo, Asim, Zukić, Alispahić, narood znooo..
Pa sta...i sta dalje?
Svugdje na svijetu ima korupcije . Ta korupcija u BiH se može nazvati korupcija za malog čovjeka. To su slučajevi kao potplatiti policajca sa 50 km . Kupiti sebi dobre ocjene kod profesora za nekih 500 km . Kad je korupcija u Njemačkoj u pitanju , tu su milioni u pitanju