Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko cijenimo našu državu, dovoljno je pogledati korita rijeka pune smeća, odmorišta na putevima, izletišta, naša naselja. Sve je puno smeća, građevinskog otpada, nelegalnih deponija. Mi ne zaslužujemo Bosnu i Hercegovinu, sram nas bilo!
Sram da te bude. Ako neke seljačine bacaju gdje stignu njihov problem. Ja prvi to ne radim i ulažem velike napore u to da svoje Brčko učinim zelenim gradom
Objektivno (ako nekom smeta zao mi je): Medjunarodni protektorat od 1995, koji se nije raspao u proteklom ratu, ali su se narodi trajno odijelili jedni od drugih po etnickim granicama u etnicki skoro ciste torove i vise ne zive jedni sa drugima vec jedni pored drugih. Ideja bilo kakve drzave propala za sva vremena, protektorat ce parazitirati na volji nekog sa strane dok za to postoji interes. Svima koji slave srecno.
Josip Broz Tito!!!
Ni bošnjačka, ni hrvatska ni srpska, već BOSANKA, mamu li vam nacionalističko-mafijaško-lopovsku.
Realno, zemlja u kojoj su ljudi religiozni, nema sta da trazi u Evropi. A pogotovo zemlja koja se sve vise I vise islamizira. Gdje mladi poste I idu na dzume, nema I ne moze biti evropske sekularne drzave I demokratije. Jedina sanska za Bosnu je bila da budemo nesto poput Češke, gdje se 70% izjašnjavaju kao ateisti. To je bila fina prilika da Bošnjaci odbace islam koji nema mjesta u Evropi a da se ne osjecaju kao uljezi jer bi onda vjerovatno I Srbi ostali ateisti pa I dobar dio hrvata.
Nisam nigdje vidio toliko "religioznosti" a toliko korupcije, lopovluka, prevara, muljaža, petljavine, kurvarluka na jednom mjestu.
Herceg-Bosna ponosna, najveći standard, najviše plaće, najjače proizvodne firme, struja samo iz obnovljivih izvora, svi državljani EU, kulturni i svi imaju zube.
Haha, kulturni i imaju zube, moš' mislit'.
Selimović puno više kaže o sebi kao ideologu Velike Bosne (bez Hercegovine) nego o historiji. Bosanska državnost je neupitna, al neupitna je i hercegovačka ma koliko mlađa bila. Danas je dan državnosti BiH a ne Bosne!
Hercegovina nema državnost. BiH se ne sastoji od Bosne i Hercegovine. Zna se dobro historijski šta je "Herceogovina". Stoga, ne lupetaj bezveze. Hercegovina može biti samo regija.
Hamdija Pozderac je tražio na ZAVNOBiH-u bosanstvo,Tito mu je nametnuo muslimanstvo.
Ne vidim da se itko pretjerano i buni zbog toga :P
@gooUser1635369168 Evo bunim se ja i još mnogi, ali nemamo dovoljno snage - mafija je ipak jača.
Ne postoji ni jedan akt kojim je Dan državnosti proglašen za praznik u BiH.
Naslov istina je bitna. Istina je da radite sve da zgadite ovu državu Srbima i Hrvatima. Nadam se da će vam se obiti o glavu.
Bez AVNOJ-a nema smisla ni ZAVNOBiH.
Prelijepa je ova da prostite čedna i snena Bosna , do nadrealnosti i čarolije. Riječi , vam nisu potrebne , već samo oči i maramica, za suze nježnosti , koje navru kada se čovjek naježi od tolike milosti i ljepote , koju vizualni zapis ulijeva kroz damare direktno u srce.
Volim ja Bosnu, ali mi je Hercegovina draža.
Islamizam je veca opasnost.
Prokleti Tito je rekao ni muslimanska ni srpska ni hrvatska,ako je rekao nitkov ni muslimanska,red je bio da kaže ni pravoslavna ni katolička...umjesto da je rekao,Bosna je bosanska sva,svih vjera i nevjera.
Govno mu u Banja Luci ko nije jutros google pogledo.