Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad tristo godina utvrđivati granice , na rijekama i planinama. Metar lijevo desno, od one bukve itd....
@Vijesti Ma nije problem metar lijevo, metar desno ali problem je kada 83,7km² Bosne neko pokloni Crnoj Gori a 2015. neko drugi ne podrži rezoluciju o Sutorini kojom bi se ona vratila u okvire BiH što je ispravno i sa moralnog, kao i sa pravnog aspekta.
@DechkoTzar23 Evo ja ću ti ukratko objasniti, Sutorina je stoljećima bila dio Bosne sve do 1947. kada su određeni zvaničnici Komunističke partije Jugoslavije započeli sa ilegalnim procesom otimanja Sutorine od BiH. 1992. nesposobni "probosanski" političari nisu ni spomenuli Sutorinu a trebali su kao i 1995. u Dejtonu. 2015. je Denis Bećirović pokrenuo pitanje o Sutorinu u Parlamentu BiH tzv. Rezolucija o Sutorini koju je SDA iz nekog razloga odbila podržati.
novootvoreno pitanje po kojim ce svi u BiH blokirati istu. pa ima li kraja ovim uhljebljavanjima? kada ce te iste komisije morati da donesu na kraju mjeseca 2-3k za clanstvo u komsiji?
Republika Srpska je Drzava
trebal vam radnika u toj komisiji, evo ja cu vam menjike usadjivati
Članovi te komisije iz reda HDZ-a i SNSD-a će tu svakako raditi ono što nije moglo puškom - otkidati koliko god mogu BH teritorije i davati je Hrvatskoj i Srbiji! Da su normalne okolnosti ovo bi bila OK vijest, ovako...
E j.biga. Taman pred raspad.
9 ihljeba
U zemlji komisija i ekspertni timova
Zna se koje su granice BiH one koje su Od Doba Austro Ugarske ,,koje su preredene sandackog pasaluka nakon sloma osmanskog carstva. Zacemetirane su u Titovo doba I sta ima ko mjerit i kakve komisije. U ovakvim.granicam je priznata i od UN 1992. Sve ostalo suplja i trosenje para ni zasto.
Zašto ste potpisali Mini Sengen ?
Pa i vrijeme jer tek im se sad ulila voda u uši ,kao da prije nije bilo prijetnji o secesiji. Samo neka ne postupe prema Srbiji i Hrvatskoj kao prema C.Gori da im daruje dio teritorije i da postanemo još manji entitet, Hrvatska je uzela dio neba nad sjeverozapadnom dijo BiH.Čije je nebo toga je i zemlja odnosno i obratno.
@orha3 - kako ti netko može uzeti dio neba? Što može s nim? Jesi li glup ili pokvaren ili oboje?
@orha3 cuj ovog,Hrvatska uzela dio neba Bosni ahahahahahaha ,slika i prilika prosjecnog muslimana,kvocijent inteligencije jednak danasnjoj jutarnjoj temperaturi u Novosibirsku
Uhljebi godinama platu primali, hoce li se vratiti plate drzavi za nerad!!!
Zamolio bih vas da popravite mapu. Kosovo je država, a ne sastavni dio osmanskog pašaluka.
da li su clanovima (uhljebima) komisije barem diplome provjerene a i njihova stranacka pripadnost...
Formirano je to 95'