Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda ti avioni nemaju odakle doletjeli ili poletjeti, ali to nas neće spriječiti da ih u skorije vrijeme nabavimo da stoje parkirani.
Cyprine zavisi koiko je pocasna konzulica Dzemila spremna odrijesiti kesu sa ostalim SDA tajkunima
EBEM MAJKU I MRTVE DJELIMILI KUI JAJARI
Dokle smo dotakli dno dna . U Eriopiju se slala hrana za prezivljavanje stamovnistva kao pomoc I takvi danas kupuju nove avione . Ovdje ni helikopter ne mogu kupit jer nema se ?
sta ce bosna zabraniti pa ona ne zna ni da li je dosla ili posla
Kako nemaju odakle, Turkish već slijeće sa 737-8 max-om. E moj Klix-e...
2019 World’s Best Cities Report. 1. London 2. Paris 3. New York 4. Tokyo 5. Barcelona 6. Moscow 7. Chicago 8. Singapore 9. Dubai 10. San Francisco
boze sacuvaj
Kakvi ste vi novinari Ti avioni sletali na aerodrom već nekoliko puta PROVJERITE PRIJE NEGO OBJAVITE
kroz godinu dvije očekujem da BH Airlines kupi jedno 3-4 ovakva aviona po vrlo povoljnoj cijeni... već znamo zašto će bit povoljni
@gusta me BH Airlines ne postoji vise, gdje ti zivis.
Ne znam je li gore sto nije zabranila ili sto nemaju odekla doletjeti.
Kako, zar ne lete iz Visokog... Cujem da su aerodromi u Citluku i Trebinju stavili zabranu
Hahahahaha iz Kabula ce doletit
Nastavlja se mentalno terorisanje i ubijanje stanovnika BIH od strane medija sa informacijama koliko je BIH losa. Nije najbolja na svijetu, ali ne trebaju nam svaki dan vijesti da nas podsjecaju na to..
boli istina
Pa zar niste objavili da ce Dubai air. Krenuti da dolazi u Sar sa tim najnovijim avionom 737 9 MAX prije 5 dana. Znaci Bosnjo nece da uvede zabranu, jer bolje i slupani arap nego neArap.
Možemo li barem dobiti inicijale bisera koji je sastavio ovakav visokoumni naslov😂😂
Pa nek neko kaze da bijeda nekad nije prednost 😉
A ako se sutra otvori neka aviokompanija i kupi ove avione i uvedu let Sarajevo-Banjaluka ili Sarajevo-Tuzla, šta ćete onda?
@JeSuisDare Ugradice im motore od golfa 2, oni su pouzdaniji od boinga.