Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, imamo razvijeno civilno društvo, bolja bi bila zaštićena ljudska prava, bolje obrazovanje, itd... Valjda će se mlađe generacije pokrenuti...
al zato imamo j%&$i RAHAT ...lol
PA KAKO CE IMATI RAZVIJENO DRUSTVO U BIH-I KAD IMAJU NA CELU KRVOLOCNIKA SPIRICA KOJI BLOKIRA BILO KAKVU DEMOKRATSKU FUNKCIJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE?! BIH-E DRZE U KANDZAMA JUCERASNJI KRVOLOCNICI SRBI I U,BICE!
Jedina smo zemlja u regionu i gdje je zabranjen glazbeni odgoj u školama, zabranjen Djeda mraz, u automobilima viđamo ninđe kako voze, a kojima policija ne smije utvrđivati identitet itd.
strategija se zove SERIJET. U NAJSKORIJE VRIJEME INSALAH
pa bih nema civilnog drustva. ima tri plemena divljaka i aparthejd.
kako ce je imati kad divljaci okupiraju 76% drzave i opstruiraju rad civilnih organa.ko je to jos razvio drzavu pod okupacijom?