Telegraph o olimpijskom timu BiH
331
"BiH je zemlja Osmanlija, nacista, Srba i Tonyja Blaira"
Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Telegraph je novina otprilike na nivou klix-a pa se nemojte previše čuditi.
Poselamim vam ja Britanske mamice...svo zlo u svetu prave Britanci-upamtite,Ameri su male mace za ove....
http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/countries/8664268/Bosnia-Herzegovina-London-2012-Olympics.html The country\'s history in six words Not much Olympic medal action yet (sa naznacene stranice) Neka gnjida iz Bosne je napisala Osmanlija, nacista, Srba i Tonyja Blaira\", a ne ugledni list... Koji majmuni...
Ovdje se nigdje ne spominju osmanlije, nacisti i Srbi, nego piše da BiH nema ni jednu medalju na OI! Dakle, ova vijest je čisti fotošop. Pravi info je ovdje: http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/countries/8664268/Bosnia-Herzegovina-London-2012-Olympics.html
Je ga škutorima zavaljaše svaka im cast. A i nisu jer šta škutor može biti drugo nego slinavi ustaša.
Pa tipično da tako svijet o nema ništa ne zna, ili sasvim pogrešno zna. Ali, još tipičnije jeste da mi imamo ovakve komentare kakve imamo. Zašto bi i očekivali nešto bolje?
pa nisu ni drugi bolje prosli: http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/countries/
Afrika, afrikancima .. Bosna Bosancima .. :)
A svo četničko smeće koje se mota po ovom portalu može samo da ga dudla jer im je na pasošu i ličnoj fino lijepo napisano BOSNA I HERCEGOVINA :)
sve je na mjestu. dobro su posložili, tako da niko ne fali. osmanlije, nacisti ( muslimani i srbi) i retardirani Tony Blair.
Pa ovo ide samo na dušu tom novinaru i listu koji je objavio ovakve nebuloze :) Ne vidim kako ovaj članak \"sramoti\" BiH? Oni su samo sebe osramotili jer ne poznaju čak ni neke osnovne stvari o državama u Evropi.
manje ili vise, sve je tacno.
Zaboravili su napisati da je i zemlja terorista!!Ali vjerovatno se to podrazumijeva pa im bilo glupo ponavljati se:)))
Za dvadeset godina NULA osvojenih medalja....bruka. Dok se vi trujete nacionalizmom , u drugim zemljama ljudi treniraju, čitaju knjige..........NEPISMENA BAGRO!
Broj osvojenih medalja NULA, NULA, NULA, NULA, NULA, NULA, NULA, NULA, NULA, NULA, NULA................................................................................
Ja se u potpunosti slazem sa ovim srbima. Kod mene je garant neka prapraprababa bila neka dobra srpska kur-ava koju je opalio moj prapraprapradjed Sulejman VELIKI-m. Dok je srbima ostala ona ista krv jer njihovu srpsku prapraprababu niko nije htio ni stapom pipnuti osim cige kojem je opet ostao onaj isti najprljaviji posao. :))))))))
A gdje su bosnjaci? (tishina)... Upravo tako, nepostoje.