Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO NAS J-E-B-E KAD SMO PRIMITIVNI !
Moze im se !!! Al polako samo da narod dodje pameti i skupi hrabrosti pa kada pocnu da j.ebu keve !!!
NA ULICE
Pa "andric ivo" ako već tvrdiš da ovi današnji "bogovi" nisu šlifovani jer ručaju u običnim restoranima, znači li to da postoje i neobični restorani u kojima su ručali "bog" Tito i njegovi saradnici ??? Kakvi su to neobični restorani ?
PA STA?
hajte nam popušit :D
Ja koji kreteni zatucani na ovom forumu.
vidi Nermina što dere po svinjetini i rakiji kad niko ne gleda...ništa čudno, i h.odže rade isto
Ah,sto se raja uzjogunila.pa sta bi vi da pozovu i vas na rucak :) Zato su drug tito i kompanija bili mudri oni rucali na briunima i ogradjenim lovistina pa ih raja nije mogla brojat zalogaje.u svemu su bili slifovaniji od ovih ovi jedu u obicnim restoranima, papci.
Ja, GOSPODAR svih gospodara, moja biološka porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji nezamenjivi stručnjaci, znamo sve tajne života koje niko ne zna osim nas, naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika širom sveta, treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine...
NA ULICE I HAJMO IH RUSIT !
HUGO CHAVEZ..............
hus ba, Sehitski Rastanak moze biti samo Nizamski Rastanak a ne Mars na Drinu.
Kad saznaš koju si slavu slavio (pitaj dedu možda još i on pamti) javi da ti se dodje kako dolikuje. :)
EVO KO NAS PLJAČKA, ZAR NEČEMO VEČ JEDNOM NEŠTO UČINITI..
NARODE USTANAK, USTANAK, OSVJESTITE SE, POGLEDAJTE OKO SEBE KOLIKO NARODA PROSI, NA USTANAK SVI SRBI , MUSLIMANI , HRVATI I OSTALI USTANAK ,USTANAK.
SVI ZASTUPNICI VITALNIH INTERESA TOLIKO SU UCINILI ZA SVOJ NAROD DA ZASLUZUJU SAMO ZRNO PRAVDE...