Gdje je Zapadni Balkan u 2011?
0
BiH je potrebna sposobna vlada koje još nema
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo x com u nekim komentarima doista doseže nivo nezavisnog medija.
komentar iznad mene dovoljno govori koliko sam ja u pravu kada je rijec o bolesnicima poput Serva -sluga,braniteljima genocida. nema napredka na zapadnom balkanu
Kosovo od kojega EU,zeli da napravi samostalnu Drzavu u drzavi(Najcrnja rupa na Balkanu)Dok je,Republika SRPSKA\'Najmladja koju je stvorio,Srpski Narod i NajprospeKtivnija-Drzava u celome Regionu-shto se pokazalo u proshlem vremenu !!!
Žali se Mujo kolegi fizičaru Zelenom zubu između dva zamaha lopate kako mu djeca u školi sina zovu Urac. Kaže ovaj, pa zašto ga zovu Urac, kako mu je pravo ime. Kaže mujo: Pravo ime mu je Enis.
Samo kada se Servima -slugama oduzmu politicki mehanizmi kojima koce napredak,onda ce doci bolja vremena za BiH i citav Zapadni Balkan. Toga konacno mora postati svjesna Europska Unija!Amerikancima je to vec odavno jasno
Kojoj BiH ?????? BiH je svojim potpisom u Daytonu ugasio Alija Izetbegovic a ova smijurija Daytonska ima samo ime BiH i nista vise zajednicko sa zemljom kakvu smo zeljeli.
kako napraviti sposobnu vladu od nesposobnih političara???? nema pite od govana
kad je sipa pokazala ZUBE u USK i bihaću kad je pohapsila pola MUPa i pola čelnika iz SDA stranke, razbila mafijaško rodbinsko leglo ova ista vlada u sipi smanjuje broj zaposlenih i smanjuje im budžet , što vodi zaključku da su se prepali ko paščad jer su svi od reda mafijaši i to takvi da se više i ne srame reći da kradu i to vidi čitav svijet samo mi ne vidimo
Goni ih više u 3 p.m., i evropu i njihovu zajednicu!!!! ako je njima u interesu da BiH napreduje nek oni postave odgovarajuće ljude ili još bolje da smijene ove političare nesposobne. E jebi ga više,d osta si EVROPO buljila ko tele u zeleno ovih 15 god. Koliko je od rata prošlo! Znaju pametovati nešto, a kad treba kakve reforme u cilju jačanje BiH učinti,i jok ba. Pozdrav svim normalnim ljudima ove naše jedine Bosne i Hercegovine!!!!
šta ovi baljezgaju , pa mi u vladi smo svi sposobni i pametni , zar ne vidite kakva auta vozamo , kakve stanove imamo , kakve vikendice imamo, kolike su nam plate,čak i moj ćuko ima naknadu
Nikad nece ni imati sposobnu vladu. Politicara lopova ce uvijek imati na izvoz, uvijek ce moci 100 % svjetskog trzista da pokrije.
Bosni i Hercegovini nije potrebna sposobna vlada nego razuman narod koji će izabrati sposobnu vladu.
\"Bosni i Hercegovini je potrebna vlada sposobna da upravlja zemljom i primjeni neophodne reforme. \" i vi to sad tek skontali????