Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CURICE POKRIVENA ZAR,I TEBE KUPISE .
E,NANE NIJE VAM DOSTA BILO TITE.BOLAN U STA OSTARISTE.
JESULI TO SVE,KAHVEDZIJE.1OOGR. MALO,JE ZA TAKAV SKUP.
NECE MOCI,NECE MOCI O SEKULARISTI.
U Uzdolu, općina Prozor/Rama, danas je obilježena 17. godišnjica stradanja 41 osobe hrvatske nacionalnosti iz ovog mjesta, od čega je bilo 29 civila i 12 vojnika, koje su ubili pripadnici Armije RBiH.
živio drug predsjednik Željko Komšić i SDP!!!!!!!!!!!!!!!!
to željko kralju, reci mi ko je izdao građane ove napaćene zemlje. isti oni koju su u vlasti od 90te, pa naovamo, a zna se koji su to, mada su su se mnogo od njih razletili po satelitskim strankama. vrijeme je da im kažemo DOSTA VAS JE VIŠE. samo s sdp može biti bolje svima.
Od 2002. godine smo isli nazad, sad je vrijeme da krenemo naprijed. SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!! SDP!!!
Vise su ljudi okupili nego ostale stranke zajedno na svim skupovima xD xD To samo govori da je SDP realno najbolja opcija koju mozete zaokruziti 3.10
Dobro bi bilo da u miru ispusis jednu lulu mira pa da se malo smiris . SDP-e,SDP-e
Jos traje diskusija ciji je veci IQ Zlajin ili Nermina Niksica iz SDP-a ! Odluceno je da ce simpatizeri SDP-a dati glasove onome u koga bude veci !
Jedna od glavnih tema na skupu je bilo to da IQ Madone 132 a onda je nastala polemika koliki je u Zlaje ? Razvila se zucna diskusija .
Ne je rekao nas dragi Tito i ja kazem NE dam da mi karate Zlaju i ostalu raju do iznemoglosti ako ponekad i pogrijese. Ja love SDP-e .
Vidi vidi sto su se SDA i cettniccci udruzili ovdje u pljuvanju SDP. Po ko zna koji put SDA i cettniccci nastupaju zajedno. Gotovo je baggro, selite se u maticu Tursku & Srbiju.
Poziv svim simpatizerima SDP-a da prije velicanstvenog skupa se okupe ispred biste druga Tita gdje ce im biti podjeljenje sa zadebljanjem na vrhu i malim sesiricem drske da mogu mahati zastavama i a ujedno ko se zeli smiriti od prevelike doze adrenalina u krvi i po jedna Kuba , iste one koje je drug Tito dugi niz godina fino pusio ,pa da i oni u miru popuse . To ce im omuguciti drug Zlaja i njegova raja. SDP,SDP-eeeee.