Skupovi širom zemlje
216
BiH je danas sahranila ljudska prava
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo fali Dodik na toj prvoj slici, nula bodova za objektivnost.
..bili su izbori, sli ste tog 7.Oktobra svi svi ipak prvo gledali svoja NACIONALNA PRAVA kada ste glasali (ako ste uopste izasli na izbore). I eto vam, imate sad pravo otici i u dzamiju i u crkve, i sinagoge, ali zato nemate nista drugo! Pod 1. : ovo izgleda toliko bijedno, i da sam ja organizator zamolio bih portale da ni ne objavljuju protest 20 ljudi...stvarno smijesno (ili zalosno, ne mogu da se odlucim) Pod 2. : demokratija je princip zasnovan na predpostavci da se radi o inteligentnim bicima koja imaju sposobnost razmisljanja. situacija u BiH (i na balkanu) je znacajno drugacija : nasi ljudi formiraju dnevno misljenje na osnu onoga sta kaze Avaz i 60 minuta.
prava ljudi,građana, cuka, maca.......buahhhhhhhhhhhhhhh MI PRIZNAJEMO SAMO PRAVA ČLANOVA STRANKE SDA ! I TO PRVO NAŠI ČLANOVA NA: - APSOLUTNU VLAST NA SVIM NIVOIMA - PLATU IZ BUĐETA - POVLAŠTENU PEMZIJU -BESPOVRATNI KREDIT - PRIORITET NA TENDERU - GRADNJU OBJEKTA U GRADSKOM PARKU ( SAMO UŽI CENTAR ) - IMUNITET OD KRIVIČNOG GONJENJA -I SVA OSTALA PRAVA KOJA NAM PRIPADAJU VAŠA SDA STRANKA ! JER NISMO SVI JEDNAKI PRED ZAKONOM !
@@commi ...de, bolan, smiri se...nije šećer u vodu pao :)
U kojem tatinom mudetu si ti bio 1990., presmiješni čovječe?
Ljudska prava HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ljudska prava u SFRJ AHAHHAHAHAHA Pa ovaj commi je smješniji od Monty Pythona :D :D :D
Seljaci su ti branili balavu guzi.cu dok ti je tata smrdio pod maminom suknjom u podrumu, slino
A do 1990 je bilo ljudskih prava? E commična prekjučćer rođena budaletino, grohotom ti se smijem
sikter vlašino tu je nekad bila đamija, a vi bi htjeli da mi ne postojimo
. ************************* СВИ СМО МИ ЕМИР КУСТУРУЦА ******************** .
...uhljupi, imali ste izbore...i da imate ulice i proteste pa izvolite...
pa u pravu su sarajevski duh je odavno brutalno uI3iVen, prezaljen i zaboravljen u to ime ce nakon i zvanicne sahrane biti podignut i krst na zlatistu saucesce svima koji su se nekada odzazivali na 071 a ostali nek trznu vopi 0,33 l nije za takve klipaca
shuuuuuuuuuuutiiiii, shuti shhhhhhhhhhhhh i trpi
Nema nista od mirnih protesta!!!
@СрбИН Moronu zivite u iluzijama,ta rs je mrtvo slovo na toaletnom papiru
Ne znam sam osto ce slika Radoncica kad covjek nikada do sada nije bio u vlasti ??? Realno, ko ga j.e.b.e ali pravednije bi bilo da su stavili neke druge SDA velikase.